Bréking: megtörte a csendet a rákbeteg Katalin hercegné - Maga árulta el, milyen állapotban van jelenleg

A hercegné hivatalos Instagram-oldalán jelentkezett be, ahol egy hosszú posztban fejtette ki, min ment keresztül az elmúlt hónapokban, és hogy van most.

Váratlan új fotó és üzenet magától a hercegnétől

Februárban Katalin mindenkit sokkolt, amikor egy videóüzenetben elárulta, hogy hasi műtétjét követően rákot diagnosztizáltak nála. Azóta a hercegné eltűnt a nyilvánosság elől, és gyakorlatilag semmit sem lehetett tudni az állapotáról, csak azt, hogy megelőző kemoterápiás kezeléseken vesz részt, és nyugodt körülmények között, családja körében gyógyul. Érthető tehát, hogy a világ már alig várta, hogy hivatalos információ jelenjen meg Katalin állapotával kapcsolatban, ami most váratlanul meg is történt: a hercegné Instagram-oldalára töltött fel egy friss fotót, valamint egy hosszú posztban ki is fejtette, hogy érzi magát jelenleg. Galériánkban olvashatod Vilmos nejének üzenetét!

"Lenyűgözött az elmúlt pár hónapban az összes kedves, támogató és bátorító üzenet, amit tőletek kaptam. Ezek valóban megváltoztatták mindkettőnk világát Vilmossal, és átsegítettek minket a nehezebb időszakokon. Jól haladok a kezeléssel, de mindenki tudja, aki kemoterápián megy keresztül, hogy vannak jobb és rosszabb napok is. A rossz napokon gyengének és fáradtnak érzed magad, így engedned kell a testednek, hogy pihenjen. De a jobb napokon, amikor végre újra erejed teljében vagy, azt érzed, hogy szeretnéd a lehető legtöbbet kihozni abból, hogy jól érzed magad" - kezdte a bejegyzést Katalin.
Kattints a további képekért!

A herceg 8 év együttjárás után tette fel a nagy kérdést Katalinnak, de kiderült, hogy miért várakoztatta ennyi ideig szerelmét.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
A modern technikának köszönhetően ma már elegendő egy gombnyomás, és máris a kívánt hőmérsékletűre varázsolhatjuk a szobánkat. De miért kellene elfeledkeznünk a légkondicionálás ősi, természetes...
Home&Design
Egy tiszta és kellemes környezet nagyban hozzájárulhat a nyugodt alváshoz és a jó közérzethez.
Lifestyle
Az illóolajok alkalmazása mára a mindennapok részévé vált, hiszen számos előnyük van a háztartási tisztítástól kezdve az aromaterápián át a bőrápolásig.