20 kilót fogyott Peller Károly: mintha kicserélték volna a színészt, így fest most

Peller Károlynak előszőr a térdei mondták fel a szolgálatot, aztán cukorbeteg lett. Hét évig rombolta a szervezét, de idén tavasszal még éppen, hogy időben változtatott. Villámsebességgel 20 kilót fogyott, ahogy mondja, egy öko-sci-finek is tekinthető eljárás segítségével. Az eredmény és látottak őt igazolják, jobban érzi magát, mint valaha.

Tudta, hogy változtatnia kell

„Legutóbb 2017-ben volt egy nagy fogyásom. Akkoriban az volt a feltétele annak, hogy én kapjam meg az Ének az esőben főszerepét. Aztán már nem fiatal fiú szerepeket osztottak rám, hanem jöttek az apa szerepek, és a dundi bácsik. Én pedig úgy voltam vele, hogy akkor végre azt ehetek, amit akarok, nem kell legalább kitömni a jelmezeimet. Nálunk ugyanis, az egész család nagydarab, igazi sváb hentescsalád. Ezért én egész életemben fogyókúráztam, mindent kipróbáltam. Boldogan engedtem el tehát ezt a szenvedést, aminek következtében az elmúlt 7 évben közel 30 kiló jött rám fel. Hiúsági kérdést nem csináltam belőle, jól éreztem magam a bőrömben, nem volt bajom az egésszel. Egészen addig amíg az egészségem el nem kezdett romlani. Először a térdeim kezdtek el fájni, voltak szerepek, aminél ez már fájdalmat is jelentett, de még ezzel is megbékéltem volna. Aztán kiderült, hogy cukorbeteg vagyok. Ez egy nagy pofon volt. Az édesapám és a nagyszüleim is azok voltak, tudtam, hogy milyen szövődményei vannak ennek a betegségnek” – meséli a színész, aki végül belátta változtatnia kell. Galériánkban mutatjuk Károly hihetetlen átalakulását!

„Nemrégiben kaptam egy súlyszabályozó esszenciát, ami tartalmazza azt a 3-4 formulát, ami a túlsúlyos emberek problémáira megoldást nyújt, önsanyargató diéták és szenvedés nélkül. Mivel mindegyik természetes hatóanyag mögött tudományos kutatások és bizonyítékok állnak, így ez igazából egy öko-sci-fi számomra. Zsírfalónak hívják azt a növényt, amelyik abban segít, hogy a zsírok és cukrok egyszerűen ne szívódjanak fel, így nem is kellett aszkéta életet élnem, ha egy fellépésen megkínáltak valamilyen finom helyi specialitással” - kezdte fogyása történetét a színész.
Kattints a további képekért!

A rajongók közül már mindenki tudja, hogy Céline Dion súlyos betegségben szenved. Az énekesnő most közölte a nyilvánossággal, mire lehet számítani a jövőben.

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
Rengeteg bizarr dologról számolnak be azok, akik Magyarországon megpróbálják visszaváltani a műanyag palackokat. Inkább katasztrofálisan indul ez az egész, mint gördülékenyen.
Home&Design
Nincs megállás, és még több pokoli nap vár ránk sajnos az időjárás előrejelzés szerint. Nehéz meglenni klíma nélkül, de figyelnünk kell arra is, hogy ez az időszak ne dobja meg nagyon a...
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...