Julianne Moore ritkán látott lánya nem mindennapi szépség: a 22 éves Liv már a divatipart is meghódította

Egyre nagyobb feltűnést kelt Liv Freundlich, aki lángvörös hajával és bájos vonásaival ma már inkább Julianne Moore ikernővérének, mintsem lánygyermekének tűnik.

Fényes jövő előtt áll

Julianne Moore-t senkinek sem kell bemutatni, hiszen több évtizedes pályafutása során temérdek kasszasikerben bizonyította be, hogy a mozivászonra született – magánélete azonban már jóval kevésbé ismert, igaz, botrányokra még soha nem adott okot a bulvársajtónak. Az Oscar- és háromszoros Golden Globe-díjas amerikai színésznő kétszer házasodott: 1986 és 1995 között John Gould Rubinnal élt együtt, a válást követően pedig megismerkedett a nála tíz évvel fiatalabb Bart Freundlich-kel, akinek 2003-ban kimondta a boldogító igent, s azóta is kitart mellette jóban-rosszban. Julianne a karrierje mellett a családalapításról sem mondott le, második férjétől két gyermeke született: Caleb 1997-ben, Liv pedig 2002-ben látta meg a napvilágot, ami különösen nagy boldogságot okozott a hírességnek, ugyanis mindig is szeretett volna egy kislányt. Liv mostanra felnőtt nővé cseperedett, aki amellett, hogy nagyon szép, elképesztően hasonlít az édesanyjára; galériánkban megmutatjuk, milyen remek adottságokkal áldotta meg a sors!

Egy olyan világsztár lányaként, mint Julianne Moore, nem meglepő, hogy Liv Freundlich egész gyermekkorát hollywoodi csillogásban töltötte, ennek ellenére szülei a lehető legnormálisabban nevelték. „A gyerekeim hétköznapi életet élnek. Én reggelit készítek nekik, a férjem elviszi őket az iskolába, és mindannyian elmegyünk kosárlabdázni” – nyilatkozta néhány évvel ezelőtt a színésznő.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Pascal Le Segretain/Getty Images

Forrás: The List, HELLO! Magazine

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Elterjedt problémának számítanak a bokát és lábakat érintő fájdalmak, és ilyenkor felmerül a kérdés, hogy vajon szóba jöhetnek-e a gyógyfürdős kezelések.
Lifestyle
Rengeteg bizarr dologról számolnak be azok, akik Magyarországon megpróbálják visszaváltani a műanyag palackokat. Inkább katasztrofálisan indul ez az egész, mint gördülékenyen.
Home&Design
Nincs megállás, és még több pokoli nap vár ránk sajnos az időjárás előrejelzés szerint. Nehéz meglenni klíma nélkül, de figyelnünk kell arra is, hogy ez az időszak ne dobja meg nagyon a...