II. Erzsébet az esküvő előtt figyelmeztette Kamillát: előre megmondta, mi lesz

Mielőtt hozzáment Károlyhoz, Kamilla nagyon konkrét figyelmeztetést kapott II. Erzsébettől, aki pontosan tudta, menyének mire kell számítania – ő azonban nem hallgatott a néhai uralkodóra.

A királynő időben szólt

Miután 2005 februárjában bejelentették eljegyzésüket, Károly és Kamilla április 9-én összeházasodtak; a polgári ceremóniát a Windsor Guildhallban tartották, majd onnan a Szent György-kápolnába mentek, ahol lezajlott a templomi szertartás is. Az esküvő meghitt volt, mindössze 28 vendég vett részt, köztük a jelenlegi király fiai, Vilmos herceg és Harry herceg, valamint felesége gyermekei, Tom Parker Bowles és Laura Lopes. Mivel a menyasszony és a vőlegény is korábban házasok voltak, II. Erzsébet úgy döntött, nem vesz részt, ugyanis Anglia egyházának fejeként úgy érezte, nem helyénvaló, hogy ott legyen, viszont férjével, Fülöp herceggel az esküvői áldáson már megjelentek, majd fogadást rendeztek az újdonsült párnak a Windsori kastélyban. Ráadásul a néhai királynő az előkészületeket is figyelemmel kísérte, Kamillát pedig előre figyelmeztette egy konkrét dologgal kapcsolatban; részletek a galériában!

A brit királyi család hagyományaihoz hűen Kamilla két esküvői ruhát viselt a nagy napon: a polgári ceremóniára egy krémszínű selyem sifonruhát és hozzáillő, Anna Valentine tervező által készített selyemkabátot öltött magára, amit Philip Treacy kalappal egészített ki.
Kattints a további képekért!

Akad egy személy Kamilla királyné életében, aki minden lépésénél mellette van – és nem, kivételesen nem a férjéről, III. Károlyról beszélünk.

Leadfotó: Tim Graham Photo Library via Getty Images

Forrás: Daily Mail

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
Rengeteg bizarr dologról számolnak be azok, akik Magyarországon megpróbálják visszaváltani a műanyag palackokat. Inkább katasztrofálisan indul ez az egész, mint gördülékenyen.
Home&Design
Nincs megállás, és még több pokoli nap vár ránk sajnos az időjárás előrejelzés szerint. Nehéz meglenni klíma nélkül, de figyelnünk kell arra is, hogy ez az időszak ne dobja meg nagyon a...
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...