Ez a videó bizonyítja, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna már az elejétől szerelmesek voltak egymásba

Nem titok, hogy rengetegen Krausz Gábor és Mikes Anna miatt nézték a Dancing with the Stars műsorát. A nézők beleélték magukat, hogy egy szappanopera elején járnak, és szurkoltak, hogy a pár összejöjjön.

Végül teljesült az óhajuk

A Dancing with the Stars negyedik szezonjának a győztese Krausz Gábor és Mikes Anna lettek. A közönség látta, hogy hétről hétre mennyire működik közöttük a kémia, így nem csoda, hogy mindenki szurkolt annak, hogy egyszer együtt legyenek.

A páros között forrt a levegő, és több is volt ez annál, de elmondták, hogy emiatt egyáltalán nem akartak szimpátia pontokat beszerezni a műsorban.

Most előkerült egy videó, ami bizonyítja, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna már anno egymásról álmodozott. A galériánkban mindent leleplezünk!

Hála égnek minden rendben van Krausz Gábor és Mikes Anna között. Bár aggódtak a rajongók, hogy az Ázsia expressz feszültséget tud generálni közöttük, de ez nem volt így.
Kattints a további képekért!

Nagyon hosszú út vezetett oda, hogy Tóth Gabi és Papp Máté Bence felhőtlenül tudjanak együtt lenni. Az is okozott nehézséget, hogy a közvélemény szinte teljesen Krausz Gábor mellé állt.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
Rengeteg bizarr dologról számolnak be azok, akik Magyarországon megpróbálják visszaváltani a műanyag palackokat. Inkább katasztrofálisan indul ez az egész, mint gördülékenyen.
Home&Design
Nincs megállás, és még több pokoli nap vár ránk sajnos az időjárás előrejelzés szerint. Nehéz meglenni klíma nélkül, de figyelnünk kell arra is, hogy ez az időszak ne dobja meg nagyon a...
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...