Hol rejtegette eddig Scarlett Johansson a szexi ikertestvérét? - Hunter nemcsak jóképű, de határtalanul nemes lélek is

Kevesen tudják, hogy a Marvel-filmek szépségének, a 39 éves Scarlett Johanssonnak van egy ikertestvére, aki nemcsak szívdöglesztően fest, hanem igazi jótét lélek is.

Szerény körülmények között nevelkedtek Johanssonék

Scarlett Johansson az egyik legjobban fizetett színésznő Hollywoodban, de nem szégyelli bevallani: nem aranykanállal a kezében született és igazán szerény neveltetést kapott a testvéreivel együtt New Yorkban. Karsten Johansson dán építésznek és Melanie Sloan producernek közösen négy gyermeke született. A legfiatalabbak Scarlett és ikertestvére. Hunter három perccel nővére előtt jött a világra. Az ikreknek két idősebb testvérük is van - Adrian és Vanessa Johansson -, valamint van két idősebb féltestvérük, Christian Johansson - apjuk első házasságából -, és van egy kishúguk is, Fenan Sloan, akit az édesanyjuk fogadott örökbe.

„Élelmezési jegyeken éltünk” - mesélte gyermekkoráról a színésznő az Inside the Actors Studio egyik 2017-es epizódjában. „A szüleim négy gyereket neveltek egy alacsony jövedelmű háztartásban Manhattanben.” A család anyagi helyzete gyakran okozott stresszt a szülei kapcsolatában. „Mire az ikertestvérem és én megérkeztünk, azt hiszem, a szüleim házassága nagyon feszültté vált” - tette hozzá a színésznő. Végül Karsten és Melanie végül elváltak, amikor Scarlett tinédzser volt 1997-ben.

Mindenesetre a Lucy sztárja és az öccse a mai napig szoros kapcsolatban állnak, és bár nem színészként lett ismert Hunter, nagyon szép karrier tudhat a magáénak. Kíváncsi vagy arra, hogy mivel foglalkozik?

Kattints a galériára!

Scarlettet és ikertestvérét, Huntert gyermekkoruk óta szoros kötelék fűzi egymáshoz. „New Yorkban nőttünk fel, és nagyon hétköznapi városi életet éltünk” - mondta Hunter 2015-ben a Parade-nak . „Metrón mentünk az állami iskolába, kirándultunk a nagymamáinkkal a tengerpartra és múzeumokba.” Ahogy az ikrek idősebbek lettek, és Scarlett hírneve nőtt, megmaradt a szoros kapcsolatuk. „Ő a másik felem. Semmi sem fontosabb számomra, mint az ikertestvérem" - tette hozzá.
Kattints a további képekért!

Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.

leadfotó: NBC/Getty Images: forrás: People.com

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Rengeteg bizarr dologról számolnak be azok, akik Magyarországon megpróbálják visszaváltani a műanyag palackokat. Inkább katasztrofálisan indul ez az egész, mint gördülékenyen.
Home&Design
Nincs megállás, és még több pokoli nap vár ránk sajnos az időjárás előrejelzés szerint. Nehéz meglenni klíma nélkül, de figyelnünk kell arra is, hogy ez az időszak ne dobja meg nagyon a...
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...