Ezzel a királyi hagyománnyal nem hajlandó szakítani Meghan: foggal-körömmel ragaszkodik hozzá

Egy szakértő szerint Meghan Markle és Harry herceg számára nagyon fontos, hogy fenntartsanak olyan királyi családi hagyományokat, amelyek gyermekeik, Archie és Lilibet érdekeit szolgálják.

Kulcsfontosságúnak tartják

Meghan és Harry jó ideje eltávolodott a brit királyi családtól: az egész akkor kezdődött, amikor 2020-ban lemondtak pozíciójukkal járó kötelességeikről, s először Kanadába, majd az Egyesült Államokba költöztek, ahol azóta létrehozták saját otthonukat. Ezzel önmagában nem is lenne probléma, viszont az elmúlt esztendőkben nyíltan támadni kezdték a famíliát, a herceg pedig Tartalék című memoárjában boncolgatott régi sérelmeket és problémákat. Nem csoda, hogy a royalok igencsak megorroltak a házaspárra, éppen ezért jogosan gondolhatnánk azt, hogy a sussexiek minden létező módon szakítani akarnak a palotával és mindazzal, ami régi életformájukra volt jellemző. Bizonyos tradíciókat azonban ennek ellenére is még mindig nagyra tartanak, sőt gyermekeik érdekében nem is hajlandók hátat fordítani nekik; részletek a galériában!

Meghan Markle sok szempontból nem tudott beilleszkedni a királyi családba, az egyik fő ok pedig az volt, hogy nehezen alkalmazkodott azokhoz a régi hagyományokhoz, amiket ő maga feleslegesnek tartott.
Kattints a további képekért!

Jennie Bond királyszi szakértő szerint súlyos következményekkel járhat a jövőben mindaz, amit Harry herceg és Meghan Markle mostanában tesz.

Leadfotó: Karwai Tang/Getty Images

Forrás: Mirror

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Elterjedt problémának számítanak a bokát és lábakat érintő fájdalmak, és ilyenkor felmerül a kérdés, hogy vajon szóba jöhetnek-e a gyógyfürdős kezelések.
Lifestyle
Rengeteg bizarr dologról számolnak be azok, akik Magyarországon megpróbálják visszaváltani a műanyag palackokat. Inkább katasztrofálisan indul ez az egész, mint gördülékenyen.
Home&Design
Nincs megállás, és még több pokoli nap vár ránk sajnos az időjárás előrejelzés szerint. Nehéz meglenni klíma nélkül, de figyelnünk kell arra is, hogy ez az időszak ne dobja meg nagyon a...