Elképesztő dolgot szúrtak ki Cristiano Ronaldo szemfüles rajongói, de van rá magyarázat

A 39 éves Cristiano Ronaldo régóta sokkolja a világot azzal, hogy elfelejtett megöregedni. Talán a rajongói által felfedezett szokása egy újabb szépségtrend eredménye vagy valami komolyabb ok állhat a háttérben?

Férfi sztárok, akik lakkozzák a körmeiket

Talán nem meglepő, de manapság a férfiak is festik körmüket, legalábbis sok híresség van, akik a körömlakkot kreativitásuk és egyéniségük kifejezésére használják, vagy arra, hogy kiálljanak a nemek közötti egyenlőség mellett.

A körömlakk viselése az önkifejezés egyik formája lehet, ami az illető identitását és értékeit tükrözheti. Például ott van Jared Leto, aki amúgy is híres a különc öltözködéséről, és előszeretettel festi a körmét. Sőt, Johnny Depp, Harry Styles és Shawn Mendes kezein is lehetett már látni olyan lakkozást, amit a hölgyek is megirigyelhetnek. És akkor még nem esett szó az olyan nagy zenészekről, mint Steven Tyler, vagy amilyen David Bowie volt, mivel egyáltalán nem új keletű az, ha egy férfinak kedve támad lakkozni a körmét, különösen akkor, ha lázadó szellemű.

A futballsztárnak, Cristiano Ronaldonak is sikerült az utóbbi időben meglepnie a rajongóit azzal, hogy lakkozni kezdte a lábkörmeit. De esetében egyáltalán nem a divatirányzatok követéséről van szó.

Megmutatjuk, mi a valódi oka annak, hogy a focista lakkozza a körmeit!

Kattints a galériára!

Cristiano Ronaldo legendás a kifogástalan fizikumáról és a fitnesz iránti elkötelezettségéről, amit szigorú diétával és edzési rendjével tart fenn. Ám az utóbbi időben egy egészen szokatlan dologgal hívta fel magára a figyelmet: a fekete lábkörmeivel. 2010-ben, nyaralása közben vették észre először a fekete körmeit, azóta is rendszeresen látni a sportolón. Gyakran mutogatja ápolt lábkörmeit, a rajongók pedig felvonják a szemöldöküket, és nem bírnak rájönni arra, mi oka van erre. Most eláruljuk!
Kattints a további képekért!

Természetesen előbb vagy utóbb mindenkiről kiderül, hogy mennyit keresett az előző évben, és Cristiano Ronaldo felért a csúcsra sportolóként.

leadkép: getty images/yasser bakhsh, forrás: brightside

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
Rengeteg bizarr dologról számolnak be azok, akik Magyarországon megpróbálják visszaváltani a műanyag palackokat. Inkább katasztrofálisan indul ez az egész, mint gördülékenyen.
Home&Design
Nincs megállás, és még több pokoli nap vár ránk sajnos az időjárás előrejelzés szerint. Nehéz meglenni klíma nélkül, de figyelnünk kell arra is, hogy ez az időszak ne dobja meg nagyon a...
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...