Komoly változás történt Céline Dion egészségi állapotában, maga az énekesnő vallotta be

A rajongók közül már mindenki tudja, hogy Céline Dion súlyos betegségben szenved. Az énekesnő most közölte a nyilvánossággal, mire lehet számítani a jövőben.

Nem kell megijedni, pozitív hírek érkeztek

Céline Dion, a világhírű kanadai énekesnő, 2022 decemberében hozta nyilvánosságra, hogy ritka neurológiai rendellenességben, az úgynevezett merev ember szindrómában (stiff person syndrome) szenved.

Ez a betegség izomgörcsöket és merevséget okoz, ami jelentősen befolyásolja az énekesnő mindennapi életét és karrierjét.

Dion most őszintén beszélt az egészségügyi állapotáról. A galériánkban megmutatjuk, mit mondott pontosan!

Az elmúlt időszakban Dion több interjúban is beszélt állapotáról és arról, hogy milyen hatással van ez a betegsége a szakmai és magánéletére.
Kattints a további képekért!

Bár Céline Dion 2022-ben diagnosztizált betegsége óta ritkán jelenik meg a nyilvánosság előtt, ezúttal a Rolling Stones koncertjén vett részt, méghozzá fiai kíséretében.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Rengeteg bizarr dologról számolnak be azok, akik Magyarországon megpróbálják visszaváltani a műanyag palackokat. Inkább katasztrofálisan indul ez az egész, mint gördülékenyen.
Home&Design
Nincs megállás, és még több pokoli nap vár ránk sajnos az időjárás előrejelzés szerint. Nehéz meglenni klíma nélkül, de figyelnünk kell arra is, hogy ez az időszak ne dobja meg nagyon a...
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...