Sztárok

Nevetni fogsz, ha megtudod, miért vetették el az ötletet, hogy Arnold Schwarzenegger játssza a Robotzsarut

Paul Verhoeven kőkemény akciófilmje a nyolcvanas évek egyik megunhatatlan klasszikusa. Noha az Osztrák Tölgy annak idején tökéletesnek tűnt a címszerepre, Paul Verhoeven rendező mégis kikosarazta.

Akár Schwarzi is lehetett volna Robotzsaru?

A boldog emlékű nyolcvanas években szinte nem is készült nívós akciófilm Arnold Schwarzenegger nélkül: az Osztrák Tölgy a korszakban olyan klasszikusokkal írta be magát az egyetemes mozgókép-történetbe, mint a Terminátor (1984), a Kommandó (1985), a Ragadozó (1987), a Vörös zsaru (1988) vagy a Total Recall - Az emlékmás (1990). Schwarzenegger - Sylvester Stallone mellett - az évtized jelképértékű akcióhőse volt - ezért is lehet sokak számára érthetetlen, hogy miért nem ő játszotta el Paul Verhoeven legendás Robotzsarujának (1987) címszerepét. Nos, a Collider cikke - csaknem 40 év után - lerántotta a leplet a nagy titokról. Lapozz, rögtön eláruljuk!

Nos, a nyolcvanas évek derekán - a fizikai teljesítőképessége csúcsán lévő - Schwarzi olyan nagydarab volt, hogy egyszerűen nem fért bele a félig ember, félig gép igazságosztó jelmezébe.
Kattints a további képekért!

Az ágyjelenetek szinte minden nézőt felvillanyoznak, hiszen ezek azok a pillanatok, amikor a vásznon bontakozó szerelmek a maguk teljességében kirügyeznek, s az érzelmek eljutnak a fizikai beteljesülésig. E mozzanatok többsége csupán a színészek ügyességének köszönhetően sikerül élethűre, olykor viszont előfordul, hogy a közönség éles szexet lát a vásznon.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Lifestyle
Rengeteg bizarr dologról számolnak be azok, akik Magyarországon megpróbálják visszaváltani a műanyag palackokat. Inkább katasztrofálisan indul ez az egész, mint gördülékenyen.
Home&Design
Nincs megállás, és még több pokoli nap vár ránk sajnos az időjárás előrejelzés szerint. Nehéz meglenni klíma nélkül, de figyelnünk kell arra is, hogy ez az időszak ne dobja meg nagyon a...
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...