Vilmos megindító képpel köszöntötte Károlyt: a herceg apák napi fotója bizonyosan megmelengeti a király szívét

A trónörökös apák napja alkalmából egy elképesztően édes fotót osztott meg közösségi oldalán.

Kiderült, hogyan becézi Vilmos édesapját

Az apák napja egyre elterjedtebb ünneppé válik a világ minden táján, ami érthető, hiszen sokunk nemcsak az édesanyánkat, de édesapánkat is szeretné felköszönteni egy évben egyszer, és meghálálni a szeretett férfinak mindent, amit értünk tett. Magyarországon az apák napját június harmadik vasárnapján ünneplik, de az Egyesült Királyságban is ezt a dátumot tűzték ki az édesapák köszöntése céljából. Természetesen ilyenkor a királyi család tagjai sem feledkeznek el a jeles napról: Vilmos minden bizonnyal személyesen is meglátogatja majd Károlyt, de a trónörökös közösségi oldalán is felköszöntötte uralkodó apját, méghozzá egy szívmelengető fotóval, melyhez egy rövid mondatot is csatolt, amiből kiderül, hogyan becézi a királyt idősebbik fia. Galériánkban mutatjuk a cuki apák napi képet!

A tegnapi napon az Egyesült Királyságban nagy ünnepség volt, ugyanis szombaton tartották az uralkodó hivatalos születésnapját a Trooping the Colour nevű rendezvény keretein belül, ahol fél év után először mutatkozott a rákbeteg Katalin is.
Kattints a további képekért!

Fél év után újra mutatkozott egy hivatalos királyi rendezvényen Katalin, aki annak ellenére, amin az elmúlt hónapokban keresztül ment, még mindig csodálatosan néz ki.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...
Lifestyle
A rossz hír ugye az, hogy kánikula nem csitulni fog ezután, hanem még hosszú ideig velünk marad. Készülj fel a pokoli időjárásra!
Lifestyle
Olvass tovább, hogy megtudd, milyen ágynemű anyagok biztosítják a nyugodt alvást a legmelegebb éjszakákon is.