Csodaszép nyakláncával üzent Meghan a királyi családnak: a hercegné ékszere különleges jelentéssel bír

Meghan Markle május 11-én, Nigériában viselte azt az ékszert, amely egykor Dianáé volt.

Nem véletlen, hogy épp akkor vette fel

Meghan Markle gyakran visel olyan ékszereket, amelyek egykor Harry anyja, Diana hercegné tulajdonában voltak, elég csak Károly néhai nejének arany Cartier órájára gondolni, amit a herceg Meghannak ajándékozott. A sussexiek májusban Nigériában jártak, ahol a katonacsaládok fogadása alkalmával Meghan úgy döntött, hogy egy szentimentális nyakláncot vesz fel, amit egykor Diana viselt. A nyakék egy aranylánc, melyen egy finom gyémánt kereszt lóg - nos, egy szakértő szerint nem véletlen, hogy a hercegné épp ezt az ékszert választotta aznap, ugyanis az egykori színésznő a királyi családnak üzenhetett vele. Galériánkban olvashatod a részleteket!

James Harris ékszerszakértő szerint a kereszt különleges jelentéssel bír: "A kereszt alakú medál kivitelezése gyönyörű, de sokkal mélyebb jelentőséggel is bír. Hagyományosan a hitet, a reményt és a védelmet szimbolizálja, valamint a csapások idején a rugalmasságra való képességre, illetve az erőre emlékeztet".
Kattints a további képekért!

Fél év után újra mutatkozott egy hivatalos királyi rendezvényen Katalin, aki annak ellenére, amin az elmúlt hónapokban keresztül ment, még mindig csodálatosan néz ki.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Rengeteg bizarr dologról számolnak be azok, akik Magyarországon megpróbálják visszaváltani a műanyag palackokat. Inkább katasztrofálisan indul ez az egész, mint gördülékenyen.
Home&Design
Nincs megállás, és még több pokoli nap vár ránk sajnos az időjárás előrejelzés szerint. Nehéz meglenni klíma nélkül, de figyelnünk kell arra is, hogy ez az időszak ne dobja meg nagyon a...
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...