Priscilla Presley elárulta, mi volt a kedvenc időtöltésük otthon Elvisszel: ezt imádta igazán a Király

Priscilla Presley nemrég régi emlékeket idézett fel, és őszintén mesélt arról, milyen is volt igazán együtt élni Elvis Presleyvel a memphisi Gracelandben.

Így éltek a hatalmas villában

Priscilla és Elvis 1959-ben ismerkedtek meg Németországban, amikor pedig a fiatal lány betöltötte 18. életévét, oltár elé álltak, négy évvel a Király halálát megelőzően, 1973-ban pedig végül úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják tovább – tavaly elhunyt lányuk, Lisa Marie Presley akkor mindössze öt esztendős volt. A néhai legenda özvegye gyakran örvendezteti meg a rajongókat azzal, hogy megosztja a közösségi médiában a róluk készült, régi fotókat, legutóbb pedig ritka betekintést engedett abba, milyen is volt az életük, míg a Memphis külvárosában található fehér oszlopos, déli stílusban felépített villában éltek, ami Graceland néven ismert. Részletek a galériában!

Priscilla, aki az utóbbi időben egyre aktívabb és őszintébb a közösségi médiában, a napokban az Instagramon válaszolt egy rajongó kérdésére, hogy ő és Elvis mit néztek szívesen a televízióban.
Kattints a további képekért!

Elvis és Priscilla Presley kapcsolata csak a legelső időszakban volt kiegyensúlyozott, szerelmüket ugyanis hamar mérgezni kezdték az énekes viselt dolgai – ám visszaemlékezések szerint a Király soha nem is szándékozta elvenni majdani gyermeke édesanyját.

Leadfotó: Hulton Archive/Getty Images

Forrás: HELLO! Magazine

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Rengeteg bizarr dologról számolnak be azok, akik Magyarországon megpróbálják visszaváltani a műanyag palackokat. Inkább katasztrofálisan indul ez az egész, mint gördülékenyen.
Home&Design
Nincs megállás, és még több pokoli nap vár ránk sajnos az időjárás előrejelzés szerint. Nehéz meglenni klíma nélkül, de figyelnünk kell arra is, hogy ez az időszak ne dobja meg nagyon a...
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...