Fashion&Beauty

Lenge overálok 10.000 forint alatt - Tökéletes alapdarabok az idei nyaralásra!

Nyáron mindannyian kedveljük a lenge, könnyed ruhadarabokat, melyekbe pillanatok alatt belebújhatunk. Sokan viszont nem kifejezetten rajonganak a ruhákért, erre jelentenek tökéletes megoldást a stílusos overálok!

Csinosak és kényelmesek

Az overálok sokoldalúak és kényelmesek, ideálisak a meleg időszakra, ezért mindenképpen érdemes beszerezni egyet nyáron. Talán veled is előfordult már, hogy szerettél volna gyorsan és könnyedén belebújni valamibe, de a ruhákhoz éppen nem volt kedved, vagy olyan programra mentél, ahogy fennállt a veszélye, hogy a szél állandóan felfújja a szoknyádat. Ilyenkor nagyon jól jön, ha van otthon egy könnyed overál, ami kényelmes viseletet nyújt, de csinosnak is érzed magad benne. Ha úgy érzed, szeretnéd felfrissíteni ruhatárad néhány új darabbal, vagy éppen még sosem hordtál overált és szeretnéd kipróbálni, akkor nézd meg a galériát, rengeteg gyönyörű és kényelmes overált gyűjtöttünk össze, melyek ráadásul a pénztárcádat sem terhelik majd meg!

H&M - Dzsörzéoverál megkötős övvel - 6 995 Ft
Kattints a további képekért!

A folytonosan változó trendek közepette mindig találhatunk olyan mintákat és stílusokat, melyek sosem mennek ki a divatból. Ilyen sokoldalú és időtálló trend a kockás minta is.

Leadfotó: Unsplash

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Fashion&Beauty
Sztárok
Egy szakértő szerint Meghan Markle és Harry herceg számára nagyon fontos, hogy fenntartsanak olyan királyi családi hagyományokat, amelyek gyermekeik, Archie és Lilibet érdekeit szolgálják.
Lifestyle
A nyár közeledtével mindig többekben merül fel a vágy, hogy egy kis testmozgással előcsalogassák addig elrejtett hasizmaikat. A legjobb pedig, hogy nem is kell túlzottan megerőltetned magad ehhez!
Lifestyle
A szúnyogok csapkodása helyett inkább ültess és hagyd, hogy a növények végezzék el munkát helyetted!