Margot Robbie ajkai sosem száradnak ki: egyetlen filléres trükköt vet be ezért a színésznő

Margot Robbie arca mindig ragyogó, üde és hibátlan, ajkait pedig sosem láttuk cserepesen – ez pedig annak köszönhető, hogy a színésznő igencsak szokatlan módon szokta ápolni.

Kipróbálnád?

Margot Robbie, aki Hollywood egyik legsokoldalúbb színésznője, 2008-ban kezdte színészi karrierjét sorozatszerepekkel, hamarosan azonban a filmipar is felfedezte, majd 2013-ban jött is az áttörés A Wall Street farkasa című filmnek köszönhetően, melyben Leonardo DiCaprio oldalán játszott. Ezen kívül emlékezetes szereplése volt a DC-univerzum Harley Quinnjeként is, eddigi legnagyobb sikerének pedig a tavalyi Barbie-mozit mondhatja, ami egy szempillantás alatt meghódította a fél világot. A színésznő messzi földön híres gyönyörű vonásairól, csodás alakjáról és makulátlan bőréről is, így nem meglepő, hogy számos rajongója kíváncsi arra, milyen szépségápolási trükköket vet be a mindennapok során. Elmondása szerint nincs egy nagy titka, azt viszont nem rejti véka alá, hogy be szokott vetni egy meglehetősen furcsa módszert, ha az ajkairól van szó; részletek a galériában!

Margot Robbie már nagyon fiatalon elkötelezett hívévé vált a tudatos szépségápolásnak, és pontosan tudja, mire van szüksége a bőrének, ami egyébként elmondása szerint hajlamos az aknéra.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images

Forrás: US Magazine

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Hét különbséget kell felfedezned a két, első látásra tökéletesen egyforma ábra között.
Lifestyle
A modern technikának köszönhetően ma már elegendő egy gombnyomás, és máris a kívánt hőmérsékletűre varázsolhatjuk a szobánkat. De miért kellene elfeledkeznünk a légkondicionálás ősi, természetes...
Home&Design
Egy tiszta és kellemes környezet nagyban hozzájárulhat a nyugodt alváshoz és a jó közérzethez.