Heti horoszkóp, 2024.06.17. - 2024.06.23.: Az Oroszlán élete egyik legjobb hete elé néz

A Skorpió szerencsecsillaga felragyog. Heti horoszkóp.

III.21. - IV.20.

Kos

Végre egy laza hét! A napokban most különösen jó lehet a meggyőző képességed, így szinte bármit elérhetsz a megfelelő kommunikációval. Jó hasznát veszed ennek a munkahelyeden, így érdemes lehet megkeresni a főnököt és beszélni vele a további terveidről. Tele vagy energiával és sok mindent megvalósíthatsz ezen a héten, amibe a párod vagy családod is segítségedre lesz, így a közösen végzett munka remek szórakozás is lehet. Figyelj oda az egészségedre és ne felejts el elegendő folyadékot fogyasztani, mivel mostanában hajlamosabb vagy a dehidratáltságra!


IV.21. - V.20.

Bika

A levegő a héten megtelik érzelmekkel, érzékiséggel és romantikával, ugyanis uralkodó bolygód a Vénusz belép a Rák jegyébe. Kedves és figyelmes vagy mindenkivel, legfőképp szerelmeddel és családtagjaiddal. Elbűvölhet minden apró gesztus, de te is szívesen kedveskedsz másoknak különböző figyelmességekkel. De vigyázz, lehet a héten túlságosan is rákapsz az édességekre, ez pedig később bosszankodásra adhat okot. Azonban abból semmi baj nem lehet, ha megleped magad egy új ruhával vagy egy pár cipővel!


V.21. - VI.21.

Ikrek

A hét eleji kemény munka a következő napokban kifizetődik. Lehetőséged lesz utolérni magadat és behozni azokat a lemaradásokat, amelyek régóta stresszforrások az életedben. A munkádban eredményes és megbízható vagy, kifogástalanul végzel el bármit, amivel megbíznak. Családi téren most nehézségek várhatók, és bármennyire is szeretnél, nem tudsz mindenkin segíteni. Támogasd szeretteidet, de ne avatkozz bele mindenbe, hiszen nem veheted magadra folyton mások problémáját. Sokan fordulhatnak a napokban hozzád tanácsért.

VI.22. - VII.22

Rák

Felkészülni, vigyázz, kész…rajt! Ezen a héten úgy érzed legyőzhetetlen vagy és csak úgy szárnyalsz! Ez a karrieredre nagyon jó hatással lesz, bárhol is állj a ranglétrán. Tele vagy ötletekkel és tervekkel, és lelkesedésed a munkatársaidra is átragad. Most jó eséllyel választanak meg csapatvezetőnek és fontosabb feladatok, projektek kivitelezését is rád bízhatják. Korábban ki nem aknázott tehetségedet és képességeidet is megcsillogtathatod a napokban.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Kellemes napok elé nézel a Vénusz állásának köszönhetően. Sok kibontakozási lehetőséget kapsz, amikkel érdemes élned. A szerelemben és a párkeresésben most különösen jók lehetnek az esélyeid: remek alkalmad nyílhat flörtölni és randizni vagy akár forróbb pillanatok is várhatnak rád a hétvége felé. Ha párkapcsolatban élsz, akkor ideje komolyabbra fűzni az elköteleződést, és előhozakodni a jövőbeli tervekkel! A héten problémádat és konfliktusaidat is könnyebben tudod rendezni.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Szereted magad magányos harcosnak tekinteni, de ezen a héten nem kell egyedül küzdened. Ha túl soknak érzed a feladatokat, akár a munkahelyeden vagy a magánéletedben, bátran kérj segítséget! Meglátod, nagyon sok emberre számíthatsz, és nem kell mindent egyedül elvégezned. A héten fáradtabb és ingerültebb vagy a megszokottnál, de a környezeted megérti, és neked is jól esik, hogy mindenáron segíteni szeretnének. Ne felejtsd el kifejezni feléjük a szereteted és a háládat!


IX.24. - X.23.

Mérleg

A héten a Merkúr és Vénusz pozíciójának köszönhetően jól kijössz a munkatársaiddal, a barátaiddal és a szerelmeddel is. A családodban megteremted a harmóniát és biztonságot. Remek diplomáciai készségeddel szinte bármilyen vitás helyzetet tudsz kezelni, és rendkívül kompromisszumkész, valamint kiegyensúlyozott vagy. Vigyázz azonban az újdonságokkal, lehetséges, hogy nem minden ötleted áll készen a megvalósításra. Ne felejtsd el őket, csak várj még egy kis ideig! Légy megfontolt a változásokat illetően és ne hozz elhamarkodott döntéseket!


X.24. - XI.22.

Skorpió

A héten beindulhat a karriered, és ez csökkenti az anyagi dolgok miatt való szorongásod. Most igazán jól haladsz a ranglétrán, és a munkatársaktól is megkapod a kellő támogatást. Csapatjátékosként remekelsz és mindenki véleményét figyelembe veszed, amely remek csapatmunkát eredményez. Ha így folytatod, komoly kilátásaid lehetnek az előléptetésre! Ebből kifolyólag magánéleted kicsit háttérbe szorul, de a partnered tökéletesen megértő veled és mindenben támogat!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Sokáig halogattad a terveidet, de a héten ideje belekezdeni kedves Nyilas! Tedd azt, amit már régóta szerettél volna, ne várj a jelekre! Az elhatározás már megszületett, csak a tettek mezejére kell lépned. Az időzítés nem is lehetne jobb, hiszen a csillagok megadják a kellő teret és energiát. Lehetőséged lesz elengedni mindazt, ami korlátoz és visszahúz, hogy valóban céljaidra koncentrálhass. Ne hagyd, hogy kárba vesszen ez a lehetőség!


XII.22. - I.20.

Bak

Szánj időt a héten a kellemes dolgokra és a feltöltődésre. A megfelelő mennyiségű pihenés téged is produktívabbá tesz és mint tudjuk, nincs is fontosabb számodra, minthogy mindenhol a maximumot nyújtsd. Most mindent pozitívan látsz és nem lehet téged kizökkenteni az optimizmusból, bár lehetséges, hogy lesznek erre próbálkozások. Ne hagyd, hogy bárki elrontsa a jó kedvedet!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Csak a saját fejed után mész és nem vagy hajlandó meghallgatni mások tanácsait. Úgy érezheted, a te véleményed, meglátásod a helyes. Vedd észre, hogy szeretteid és barátaid csak jót akarnak és meg akarnak óvni a csalódástól. Jobb, ha most kicsit lassítasz, visszaveszel a túlzott pörgésből, netán bulizásból, mivel most könnyen rossz vége lehet! A csapatmunka a héten nem igazán erősséged, mivel makacsságod nem engedi, hogy kellőképpen együtt tudj működni másokkal.


II.21. - III.20.

Halak

Magabiztosabb lehetsz, mint bármikor az elmúlt időszakban. Jó, ha olyan dolgokat is betervezel, amelyekre eddig nem volt időd vagy energiád. Most alkalmad nyílhat a megvalósításukra. Fizikálisan is remek formában vagy, így előkeresheted régi edzéstervedet, hogy újból belevágj az átalakulásba. Ha mellé még tudatosan is étkezel, akkor nemsokára még elégedettebben nézhetsz tükörbe. Segítőkészséged megmutatkozik a magánéletedben is és biztosan sokan számítanak majd rád.

Leadfotó: unsplash.com

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Rengeteg bizarr dologról számolnak be azok, akik Magyarországon megpróbálják visszaváltani a műanyag palackokat. Inkább katasztrofálisan indul ez az egész, mint gördülékenyen.
Home&Design
Nincs megállás, és még több pokoli nap vár ránk sajnos az időjárás előrejelzés szerint. Nehéz meglenni klíma nélkül, de figyelnünk kell arra is, hogy ez az időszak ne dobja meg nagyon a...
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...