Rakj egy konyharuhát a mosogatógépbe és elképesztő dolgot fogsz tapasztalni

Ha meglátod az eredményt, többet biztosan nem hagyod ki ezt a trükköt a mosogatási rutinodból!

Hatalmas segítség a konyhában

A mosogatógép használata számos előnnyel jár, amelyek megkönnyítik a mindennapokat. Először is, jelentős időmegtakarítást biztosít, hiszen a kézi mosogatás helyett elég csak bepakolni az edényeket és elindítani a gépet. Hatékonyabban tisztít, mert magasabb hőfokon és erősebb vízsugárral dolgozik, mint amit kézzel elérhetünk, emellett környezetbarátabb is lehet, mivel a modern mosogatógépek kevesebb vizet és energiát fogyasztanak, mint a kézi mosogatás. Továbbá, a gép kíméletesebb az edényekhez, csökkentve a karcolódás és a sérülés esélyét. Egyetlen felróható problémája, hogy az edényeknek ugyanúgy idő kell a teljes szárazság eléréséhez. Erre kínál megoldást a konyharuha trükk. Részletek a galériában!

Ha van mosogatógéped, akkor biztosan te is bosszankodtál már amiatt, hogy a lejárt program után sem teljesen szárazak az edények: a bögrék teteje vizes, sokszor a tányérok is egy kicsit, így muszáj őket eltörölgetni, mielőtt a szekrénybe kerülnének.
Kattints a további képekért!

Ha odafigyelsz ezekre a sebezhetőségekre megóvhatod otthonodat az illetéktelen behatolóktól és esetleges lopásoktól.

Leadfotó: Unsplash

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
A modern technikának köszönhetően ma már elegendő egy gombnyomás, és máris a kívánt hőmérsékletűre varázsolhatjuk a szobánkat. De miért kellene elfeledkeznünk a légkondicionálás ősi, természetes...
Home&Design
Egy tiszta és kellemes környezet nagyban hozzájárulhat a nyugodt alváshoz és a jó közérzethez.
Lifestyle
Az illóolajok alkalmazása mára a mindennapok részévé vált, hiszen számos előnyük van a háztartási tisztítástól kezdve az aromaterápián át a bőrápolásig.