3 hely a lakásban, ahova a Feng Shui szerint soha ne rakj tükröt - gátolják a pozitív energia áramlását

Íme három hely, ahova a feng shui szerint tilos tükröt tenni.

A tükör megfelelő elhelyezése

A feng shui egy ősi kínai művészet és tudomány, amely az energiaáramlás, vagyis a chi, harmonizálásával foglalkozik az épített környezetben. A kifejezés szó szerinti jelentése "szél és víz", ami a természetben található áramlások és mozgások metaforájaként szolgál. A feng shui célja, hogy az otthonunkban, munkahelyünkön és más élettereinkben kialakított elrendezésekkel pozitív energiát hozzunk létre, elősegítve ezzel a jó egészséget, a boldogságot és a jólétet.

A feng shui ősi kínai művészete az energiaáramlás optimalizálására összpontosít az otthonokban. A tükrök különösen fontos szerepet játszanak, hiszen képesek megsokszorozni a teret és az energiát. Azonban nem mindegy, hova helyezzük őket. Részletek a galériában!

1. Hálószoba A hálószoba a pihenés és az intimitás szentélye, ahol a yin energiáé a főszerep. A tükrök azonban yang energiát hoznak, ami zavarhatja az alvást és a pihenést. Különösen kerülendő a tükör az ággyal szemben, mivel az éjszaka közepén megpillantva önmagunkat nyugtalanító lehet. Ráadásul a feng shui szerint a tükör képes megduplázni a problémákat és a konfliktusokat a párkapcsolatban.
Kattints a további képekért!

Ha odafigyelsz ezekre a sebezhetőségekre megóvhatod otthonodat az illetéktelen behatolóktól és esetleges lopásoktól.

Leadfotó: Unsplash

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...
Lifestyle
A rossz hír ugye az, hogy kánikula nem csitulni fog ezután, hanem még hosszú ideig velünk marad. Készülj fel a pokoli időjárásra!
Lifestyle
Olvass tovább, hogy megtudd, milyen ágynemű anyagok biztosítják a nyugodt alvást a legmelegebb éjszakákon is.