Home&Design

Dopamin dekor: végre egy lakberendezési trend, amitől garantáltan boldogabb leszel

Viszlát, bézs és szürke – helló, színes és nagy, merész otthoni dekoráció.

A dekor, ami boldoggá tesz

A minimalizmus és annak nyugtató hangulata nagyszerű. De mivel mindjárt itt a nyár, talán eljött az idő bevetni egy olyan otthoni dekorációs trendet, amely minden alkalommal felszabadít bennünk egy jó adag boldogsághormont, akárhányszor csak belépünk az ajtón. Pontosan ezt adja számunkra a domapin dekoráció: ez a lélekemelő esztétika állítólag aktiválja a neurotranszmittereket az agyban, és a jutalom érzését kelti bennünk.

„A dopamin dekoráció olyan tervezési irányzat, amely olyan terek létrehozására összpontosít, amelyek boldogságot teremtenek és fokozzák az energiaszintet” – mondja Mattie Sheppard, a Real Estate Bees stratégiai belsőépítészeti tanácsadója. „Az öröm érzésével társul, és a mintákon és az élénk színeken keresztül segít feldobni a hangulatot. Ez egy vidám, örömteli hangulatú trend!”

Hogy néz ki ez a gyakorlatban és mi kell a kivitelezéshez? A részletekért lapozd fel a galériát!

A Pinterest 2024-es nyári trendjelentése szerint a dopamin dekor az eklektika és a vintage keveréke, amelynek köszönhetően otthonunk egy történetet mesél el rólunk és varázslatos hangulatot áraszt, egy kis színpompával ötvözve.
Kattints a további képekért!

Ne aggódj, nem szükséges őrült költekezésekbe kezdened - az idei nyár legnépszerűbb trendjeinek középpontjában az egyediség otthonod általi kifejezése áll.

Leadfotó: 123RF

Realtor

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Home&Design
Sztárok
Egy szakértő szerint Meghan Markle és Harry herceg számára nagyon fontos, hogy fenntartsanak olyan királyi családi hagyományokat, amelyek gyermekeik, Archie és Lilibet érdekeit szolgálják.
Lifestyle
A nyár közeledtével mindig többekben merül fel a vágy, hogy egy kis testmozgással előcsalogassák addig elrejtett hasizmaikat. A legjobb pedig, hogy nem is kell túlzottan megerőltetned magad ehhez!
Lifestyle
A szúnyogok csapkodása helyett inkább ültess és hagyd, hogy a növények végezzék el munkát helyetted!