Julia Roberts ezt a trükköt vetette be a fürdőszobájánál

Sokan nem is gondolnák, de Julia Robertsnek nincs palota méretű fürdőszobája. A világsztár hasznos trükköt vetett be, hogy az egész nagyobbnak tűnjön.

Ezt otthon is megéri alkalmazni

Julia Roberts az 1990-ben bemutatott „Micsoda nő!” című romantikus vígjátékkal alapozta meg pályafutását, melynek során az egyik legjobban fizetett hollywoodi színésznővé vált.

Azóta sok idő eltelt, de a színésznő így közeledve a hatvanhoz is bámulatos néz ki. Természetesen nem állt le a filmezéssel sem, legutóbb a Távol a világtól című alkotásban láthatták őt a nézők.

Most azonban egy kis lakberendezési tanácsot nézhettek meg tőle a galériánkban. Meg fogtok lepődni, hogy Julia milyen trükköt alkalmaz, hogy nagyobbnak tűnjön a fürdője.

Julia Roberts imádja New Yorkot, de ugye ott számolni kell azzal, hogy kisebb lakások is őrületesen sokba kerülnek.
Kattints a további képekért!

Julia Roberts több merész szerepet is bevállalt már karrierje során, többek között a Micsoda nő! prostituáltját is ő alakította, az viszont valószínűleg neked is feltűnt, hogy egyszer sem láthattad meztelenül a színésznőt a mozivásznon.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Priscilla Presley nemrég régi emlékeket idézett fel, és őszintén mesélt arról, milyen is volt igazán együtt élni Elvis Presleyvel a memphisi Gracelandben.
Sztárok
Katalin hercegné és Vilmos herceg igyekeznek megóvni gyermekeiket a túlzott médiafigyelemtől, olykor-olykor azonban megörvendeztetik a rajongókat egy-egy családi kulisszatitokkal – épp így tett a...
Sztárok
Fél év után újra mutatkozott egy hivatalos királyi rendezvényen Katalin, aki annak ellenére, amin az elmúlt hónapokban keresztül ment, még mindig csodálatosan néz ki.