Home&Design

Ez a 3 lakberendezési trend fogja uralni a 2024-es nyarat

Ne aggódj, nem szükséges őrült költekezésekbe kezdened - az idei nyár legnépszerűbb trendjeinek középpontjában az egyediség otthonod általi kifejezése áll.

3 trend, ami uralni fogja az idei nyarat

Ha azt tervezed, hogy felfrissíted az otthonodat a nyári időszakra, most is bátran fordulj a lakberendezés szerelmeseinek kedvenc platformjához: a Pinteresthez. Az oldal minden szezonban kiad egy trendjelentést a felhasználók keresései alapján és ezzel előrevetíti azokat a belsőépítészeti trendeket, amelyeket ebben a szezonban mindenhol látni fogunk.

Ez természetesen nem jelenti azt, hogy minden új bútort és dekorációt meg kell vásárolnod, hogy trendi maradj – a legnépszerűbb trendek azt mutatják, hogy az emberek olyan esztétikát ölelnek fel idén nyáron, amely egyszerre kurátori és eklektikus, így mindegyiket a saját egyedi személyiségedhez igazíthatod.

A részletekért lapozd fel a galériát!

Dopamin dekoráció A dopamin dekoráció lényege, hogy otthonodat olyan darabokkal töltsd meg, amelyek boldoggá tesznek. A semleges szürke és bézs belső terek ellentéte ez az esztétika, amely arra ösztönzi a lakástulajdonosokat, hogy a merész színeket és textúrákat kiegészítő módon keverjék. A Pinterest szerint a dopamin dekorációra irányuló keresések 280 százalékkal nőttek, mivel egyre többen vágynak arra, hogy otthonukat megtöltsék karakterrel.
Kattints a további képekért!

A fehér mindenhez megy...vagy mégsem? Megdőlni látszik az örök érvényű állítás.

Leadfotó: 123RF

Martha Stewart

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Home&Design
Sztárok
Egy szakértő szerint Meghan Markle és Harry herceg számára nagyon fontos, hogy fenntartsanak olyan királyi családi hagyományokat, amelyek gyermekeik, Archie és Lilibet érdekeit szolgálják.
Lifestyle
A nyár közeledtével mindig többekben merül fel a vágy, hogy egy kis testmozgással előcsalogassák addig elrejtett hasizmaikat. A legjobb pedig, hogy nem is kell túlzottan megerőltetned magad ehhez!
Lifestyle
A szúnyogok csapkodása helyett inkább ültess és hagyd, hogy a növények végezzék el munkát helyetted!