Nem csak a NAV csinált kamu esküvőt, hanem egy nő is az exe miatt

Nem mindegy, hogy miért hozod össze az esküvőt. A NAV azért tette, hogy kiosszon némi büntetést, míg egy nő az exét akarta féltékennyé tenni.

Végül elég érdekesen végződött a sztori

Sokan emlékezhetnek, hogy Magyarországon egyszer tartott a NAV egy kamu esküvőt. Sebestyén Balázsék műsorában mesélte el egy NAV-nak dolgozó hölgy, hogyan leplezték le azokat a szakembereket, akik nem akartak számlát adni.

Itt büntetést kapott a DJ, a sminkes, a tortás és még az autómosó is. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal dolgozói, akik a jegyzőkönyvet vették fel, természetesen nem ittak alkoholt.

Egy nő is úgy döntött, hogy összehoz egy kamuesküvőt. A galériánkban megmutatjuk, mi lett a történet vége!

Ebből a sztoriból egy remek romantikus vígjátékot lehetne forgatni, szóval még az se kizárt, hogy valamelyik stúdió le fog rá csapni.
Kattints a további képekért!

A nő joggal remélte, hogy semmilyen váratlan esemény nem árnyékolja majd be élete legszebb és legfelemelőbb napját. Igen ám, de miután kimondta a boldogító igent a vőlegénynek, nem várt SMS-re bukkant a telefonjában.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.