4 ok, amiért érdemes lenne kókuszvízre cserélned az üdítőt - Nem mindennapi hatással bír ez a természetes eredetű ital!

A kókuszvíz már nagyon régóta népszerű ital, sokan szeretik ugyanis kellemes ízét. A benne rejlő csodaerővel viszont már annál kevesebben vannak tisztában.

Természetes eredetű csodaital

A kókuszvíz egy természetes eredetű ital, melyet a fiatal kókuszdió belsejéből nyernek ki. Nem csupán frissítő és kellemes ízű, hanem valóságos tápláló kincs is. A kókuszvíz nemcsak belsőleg, hanem külsőleg is használható. A bőrápolásban is gyakran alkalmazzák hidratáló és tápláló hatásai miatt. Használható például arclemosóként, hajbalzsamként vagy testápolóként is, de természetesen szervezetünkre is nagyon pozitív hatással van, a dietetikusok a sportolók számára is gyakran ajánlják. Ha szeretnéd tudni, milyen csodaerő is rejlik ebben a finom italban, olvass tovább!

Hidratál A kókuszvíz 95%-ban vízből áll, ezáltal kiváló hidratáló hatással bír. Ha túl sok folyadékot veszítesz a mindennapi tevékenységek során vagy éppen valamilyen betegséggel küzdesz, például hányás vagy hasmenés kínoz, a kókuszvíz hatékonyan segíthet megelőzni a kiszáradást. Az viszont fontos, hogy ne cseréld le a sima vizet teljesen kókuszvízre, inkább kombináld a kettőt és mindkettőből fogyassz!
Kattints a további képekért!

Kánikulában az egyik legfontosabb dolog a folyadékpótlás, azonban nagyon nem mindegy, pontosan mivel oltjuk olyankor a szomjunkat.

Leadfotó: Unsplash, forrás: glamourmagazine.co.uk

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Bár Kamilla rangjának hála gyakorlatilag bármit megkaphatna a világon, a királyné jelenleg nem ékszerre vagy bármilyen más drága tárgyra vágyik, hanem valamire, amit csak Károlytól kaphat meg.
Lifestyle
Az utazás kétségtelenül az egyik legjobb dolog a világon, de a vele járó jetlagről valószínűleg mindenki szívesen lemondana. Szerencsére van egy egyszerű trükk, amellyel könnyebbé teheted az átállást...
Lifestyle
Már messziről kiszúrta a nőt az út közepén, le is lassított.