Ez a trükkje: így lesz a nevetséges helyett őrjítően izgató a zuhanyszex

A zuhanyszex forró és párás fantáziája jellemzően nem felel meg a valóságnak, ami inkább nedves és csúszós, sőt talán egy kicsit veszélyes is. A tengerparti szexhez hasonlóan a zuhanyszex is elvileg szexinek hangzik, de legtöbbször kényelmetlen és kínos élmény. Kivéve persze, ha figyelünk az alábbiakra.

Így lesz tökéletes a zuhanyszex

"Sokan látnak zuhanyszex jeleneteket a filmekben, és azt gondolják, hogy jól néz ki, de amikor kipróbálják, kissé csalódniuk kell" - mondja Erika Lust, erotikus filmrendező. "Személyes tapasztalatból és filmjeim szexjeleneteinek rendezéséből adódóan több okot is fel tudnék sorolni, hogy miért lehet rossz hírneve. Az egyik, hogy a zuhany nem megfelelő. Nincs biztonságos fogantyúja vagy nincs hova dőlni, így a szexi élményből kínos interakció lesz. A másik pedig, hogy az előjáték nagyon fontos lépés az intimitás és az izgalom megteremtésében, így ezt sem szabad kihagyni."

De ennek ellenére, a vágy a lábujjhajlító zuhanyszexre nem hiábavaló. Talán nem lesz olyan zökkenőmentes, mint amilyennek a filmek állítják, de a szakértők szerint a zuhanyszex még mindig hatalmas élmény lehet megfelelő felkészültséggel és testhelyzettel. Mik ezek pontosan? Részletek a galériában!

Mielőtt előjátékként szappannal dörzsölné be partnere testét, Kiana Reeves intimitás-szakértő azt mondja, hogy a szexuális élmény élvezetessé tételében a legnagyobb kulcs a partnerrel való kommunikáció és kényelem. "Győződjön meg arról, hogy Ön és partnere jól érzi magát a zuhanyszex során, és még az is segíthet, ha előzetesen megbeszéli azokat a testhelyzeteket, amelyek kényelmetlenné tennék Önt, valamint az esetleges biztonsági megfontolásokat" - mondja.
Kattints a további képekért!

Nézzük, hogy a tudomány szerint mit kell tennünk az "örökké tartó szerelemért". Nem túl bonyolult, ám lehet, hogy ezekre nem is gondoltál!

Leadfotó: Pexels

VIA

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
Az Oroszlán jegyű gyermekek (07. 23 – 08. 23) talán az egyik legélénkebb és legtemperamentumosabb személyiségek. Nem csoda, hiszen alaptermészetükben a nyár és a Tűz elem ötvöződik, s mindezt a Nap,...
Lifestyle
Ezekben a pozíciókban a sérülés kockázata nagyobb lehet, ezért különösen fontos a figyelem és az óvatosság.
Lifestyle
Az asztrológia világában minden csillagjegy rendelkezik egyedi jellemzőkkel és tulajdonságokkal, amelyek befolyásolják a személyiségüket és viselkedésüket.