9 dolog, amit biztonsági szakértők sosem tennének, ha elhagyják az otthonukat

Ha odafigyelsz ezekre a sebezhetőségekre megóvhatod otthonodat az illetéktelen behatolóktól és esetleges lopásoktól.

Védd meg az otthonod

Függetlenül attól, hogy hosszabb útra készülünk, vagy csak egy napra hagyjuk el a házat, vannak dolgok, amelyeket érdemes megtenni mielőtt távozunk, ugyanis ezek ténylegesen veszélyeztethetik ingatlanunk biztonságát.

„Néhány művelet vagy ezek hiánya jelentősen növelheti a betörés kockázatát azáltal, hogy információt vagy hozzáférést biztosít a potenciális behatolókhoz” – mondta Gene Petrino, a SWAT nyugalmazott parancsnoka és a Survival Response LLC társalapítója a HuffPostnak. „A sebezhetőségek orvoslásával visszanyerheti az irányítást, és jobban megvédheti otthonát az illetéktelen behatolás és az esetleges lopás ellen.”

Valós idejű helyfrissítések a közösségi médiában? Kulcs a lábtörlő alatt? Otthonbiztonsági szakértők árulták el, hogy melyek azok a dolgok, amiket sosem tennének otthonuk védelmében, amíg távol vannak. Részletek a galériában!

1. Valós idejű tartózkodási helyünk közzététele a közösségi médiában „Soha nem tenném közzé előre, hogy nyaralni megyek, éjszakázni megyek, Taylor Swift koncertre stb.” – mondta Rebecca Edwards, a SafeWise biztonsági szakértője. "Ne hagyd, hogy a világ tudja minden lépésedet." Ezzel a szakértő a „Bling Ring” nevű tinédzserekből álló rablócsapatra utalt vissza, akik betörtek a hírességek otthonaikban, amikor azok a közösségi médiában közzétették, hogy díjátadón vannak vagy nyaralnak.
Kattints a további képekért!

Mindannyian hozzájárulhatunk a fenntartható vízgazdálkodáshoz, amivel nemcsak a bolygónkat védjük, de a vízszámlánk is jóval kisebb lehet.

Leadfotó: Pexels

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Egyvalami bizonyos: brit trónörökösnek lenni nem csupán hatalmas felelősséggel, de busás vagyonnal is jár.
Sztárok
A legendás karakterszínész Mads Mikkelsen fia a megszólalásig hasonlít a híres édesapjára, bár Carl Jacobsen nem használja ki ennek az előnyeit, ugyanis nem lett belőle sem színész, sem pedig modell...
Lifestyle
Az összeköltözés egy párkapcsolat jelentős mérföldköve, amely számos változást és kihívást hozhat magával.