Így kell elkészítened a reggeli kávédat, hogy sokkal egészségesebb legyen

Ez a trükk nem csak a kávét teszi jóval egészségesebbé, hanem az ízén is javít. Ideje, hogy kipróbáld ezt a trükköt.

Hála égnek nem kell vagyonokat költeni rá

A kávé anno a 16. században indult világkörüli útjára. A kontinensünkön először a velencei partokon kötött ki, majd innen indult az európai hírnév.

Néhány embernél megfigyelhető az emelkedett vérnyomás kávézás után, azonban az ezen a területen végzett kutatások nem támasztják alá a hiedelmet, miszerint szívproblémákat okozna. Sőt, a szakértők a kávét ma már nagyon is egészségesnek tartják.

A galériánkban megmutatjuk, hogyan tudod ezt a népszerű italt nem csak finomabbá, hanem egészségesebbé is tenni!

Sokan el sem tudják képzelni a napjukat kávé nélkül. A szakértők azért úgy látják, hogy egy egészséges szervezet számára is elegendő belőle 3-4 csészényi.
Kattints a további képekért!

A migrénes fejfájás a lehető legrosszabbkor törhet ránk. Azonban van néhány étel és ital, ami a szakértők szerint előidézheti a bajt.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Egy szakértő szerint Meghan Markle és Harry herceg számára nagyon fontos, hogy fenntartsanak olyan királyi családi hagyományokat, amelyek gyermekeik, Archie és Lilibet érdekeit szolgálják.
Lifestyle
A nyár közeledtével mindig többekben merül fel a vágy, hogy egy kis testmozgással előcsalogassák addig elrejtett hasizmaikat. A legjobb pedig, hogy nem is kell túlzottan megerőltetned magad ehhez!
Lifestyle
A szúnyogok csapkodása helyett inkább ültess és hagyd, hogy a növények végezzék el munkát helyetted!