Hirdetés

Újabb MTVA-s botrány – Kovács Patrícia is rajta van a tiltólistán

Már másodszorra hozták kellemetlen helyzetbe Kovács Patríciát az MTVA munkatársai, akik ősszel és most is a Ridikül című műsorba hívták vendégeskedni. Azonban az utolsó utáni pillanatban mindkétszer lemondták. Mégis létezik az a hírhedt MTVA-s tiltólista?

Este kilenckor fújták le Patrícia szereplését

A 37 éves színésznőt, Kovács Patríciát ősszel kereste meg először az MTVA Ridikül című műsorának szerkesztője, mert szeretette volna, ha a színésznő is vendégeskedik a műsorban. Az időpontokat leegyeztették, már minden adott volt, amikor a csatorna váratlanul lefújta az egészet. Az elmúlt hetekben azonban ismét felvették Patríciával a kapcsolatot, szerepelni hívták, ezen kívül pedig szerettek volna készíteni vele egy nagyobb lélegzetvételű interjút a nyomtatott formában megjelenő Ridikül magazinba. Majd az utolsó utáni pillanatban az MTVA megint visszatáncolt. Kovács Patrícia érthető módon ezen már meglehetősen felbosszantotta magát és közösségi oldalán adta ki a mérgét, illetve osztotta meg történetét az országgal. Mégis létezik a Kulka János által emlegetett MTVA-s feketelista?

„A címlapfotózásra egyeztettek velem időpontot, jövő kedden lett volna, a tévéfelvétel után. Ehhez képest tegnap, csütörtök este 9-kor felhívja valaki az engem képviselő ügynökséget, hogy a tartalomszolgáltatási igazgató döntése alapján sztornó a műsor, elnézést kér, nem is érti, hogy a kollégái hogyan gondolták, hogy engem behívhatnak. A dolog érdekessége, hogy a megkereséskor direkt megkérdeztük, komoly-e ez a dolog, hiszen ősszel ugyanezt eljátszotta velem ugyanez a műsor” – írja Patrícia a Facebook-oldalán.

Az állami tévében (nem) létező tiltólistáról mindig az jut eszembe, amikor megkérdezik az öreg székelyt, látott-e már...

Közzétette: Kovács Patrícia2016. március 4.

Lapozz a cikk folytatásáért!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!