Gyógyíthatatlan betegséggel született Király L. Norbi – A csernobili katasztrófa tehet róla?

A 2010-es X-Faktor sztárja a reggeli műsorban árulta el, csak a közelmúltban derült fény arra, milyen fejlődési rendellenességgel jött a világra. Minden a derékfájdalmakkal kezdődött.

Gyógyíthatatlan beteg

Király L. Norbi nevét 2010-ben ismerte meg az ország, amikor az X-Faktor színpadára lépett. A tehetséges énekes élete azóta hatalmasat változott, 2012-ben született egy kisfia és egy váláson is túl van. Ma reggel a TV2 Mokka című műsorában vendégeskedett, de sajnos nem szolgálhatott túl jó hírekkel. Király L. Norbi ugyanis gyógyíthatatlan beteg. Erre akkor derült fény, amikor egy rossz mozdulat után becsípődött a dereka és orvoshoz kellett fordulnia.

„Eléggé régóta ilyen derékfájós alkat vagyok és volt egy ilyen rossz mozdulat, ami után három napig feküdtem, utána mondtam, hogy na jó, akkor irány az orvos, kaptam beutalót reumatológiára, meg röntgen, meg injekciók. És hát nyilván akkor kiderült ez a spina bifida, ez az enyhén nyitott gerinc.” – mesélte Czippán Anett kérdésére válaszolva az énekes.

Király L. Norbi azt is hozzátette, még saját édesanyja sem tudott róla, hogy így jött a világra, ez az egész család előtt ismeretlen volt. A kínzó fájdalmakkal sajnos nem igazán tud mit kezdeni, gyakran kell fájdalomcsillapítóhoz vagy izomlazítóhoz nyúlnia. Mindezek ellenére a híresség úgy nyilatkozott, megtanult együtt élni a betegséggel.

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: tv2.hu/mokka

Oldalak

Szólj hozzá Te is!