Sztárok

Marics Peti elárulta, nyitott-e a szerelemre: ilyen lányt képzel el magának a ValMar sztárja – Interjú

Hamarosan új műsorvezető párokkal, köztük Marics Petivel tér vissza a TV2 képernyőjére a Zsákbamacska című game-show. A keddi sajtótájékoztatón a ValMar duó énekese a forgatáson szerzett élményei mellett magánéleti kulisszatitkokat is megosztott a Femcafe.hu-val.

Új szerepben debütál

Április 27-én szombaton VIP adással indul a Zsákbamacska második évada a TV2-n, 29-től pedig minden hétköznap követhetik a nézők. A régi jól bevált játékok mellett látványos és izgalmas próbatételek is lesznek, míg Szente Vajk és T. Danny, valamint Marics Peti és Pető Brúnó folyamatosan hozzák a buli hangulatot. A műsor sajtótájékoztatójára kedden került sor a budapesti Marriott Hotelben, ahol természetesen a hírességek is tiszteletüket tették, így a Femcafe.hu-nak lehetősége nyílt beszélgetni a hazai könnyűzenei paletta jelenleg legnépszerűbb csillagával, a ValMar együttes tagjával, Marics Petivel. A fiatal zenész számára nagy kaland volt a műsor, a forgatáson rengeteg jó élményben volt része, melyekről részletesen mesélt, ahogyan azt is kifejtette, milyen volt együtt dolgoznia Brúnóval, akivel egyébként jó barátságot ápol a színfalak mögött. Az énekes emellett elárulta, mit szólt ahhoz, hogy a formáció másik sztárja, Valkusz Milán mentorszéket kapott az X-Faktor soron következő évadában, továbbá megosztotta, hogyan éli meg a szingliséget, és milyen típusú lányt képzelne el magának.

A teljes interjút az alábbi videóban tudod meghallgatni:

2023. május 19-én, pénteken este telt ház előtt debütált Magyarországon a Jukebox. A koncertformátum nagy dobása, hogy az előadók, Marics Peti és Valkusz Milán szinte minden lépését a közönség irányította. A színpadra lépő sztárvendégek mellett Istenes Bence az este házigazdájaként szórakoztatta a közönséget a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Egészség
Talán még nem késő, hogy nyárra jó formába tudj lendülni. Ha betartod ezeket a takácsokat, akkor egy hónap alatt rengeteg túlsúlytól tudsz megszabadulni.
Lifestyle
A Lidl igyekszik felhívni a vásárlók figyelmét, hogy indul az új üvegvisszaváltási rendszer. Az áruházlánc segítségével tényleg sokat tudsz spórolni.
Fashion&Beauty
Anya Taylor-Joy, az új Mad Max-film 28 esztendős üdvöskéje egy provokatív Mugler miniruhában tűnt fel a vörös szőnyegen, azonnal lehengerelve a rajongókat és a stílusszakértőket is.