Vasvári Vivien értelmetlennek tartja tiltani az Instagram használatát 9 éves kislányának

Arianát mostmár vonzza a divat és a média, így semmi akadálya, hogy használja saját Instagramfiókját.

Korábban hatalmas kritikát kapott Vasvári Vivien

Ahogy azt már korábban megírtuk, júliusban követői szerint agyonretusált fotókkal teli fiókot csinált – az akkor 8 éves – kislányának az influenszer-anyuka, Vasvári Vivien. Ariana profilját azonban nem örömködés, hanem inkább kiakadás követte. Csak úgy özönlöttek a bíráló kommentek, követői szerint ugyanis korábban ő maga mondta el, hogy kislánya szégyenlős, és egyáltalán nem szereti, ha fotózzák.

„Jöttek a kommentek, én pedig jobbnak láttam, ha inkább megszüntetjük a legújabb profilját, amit együtt hoztunk létre. A régi, amit szintén én kezeltem, már nem is működik, de tele volt Ariana cuki fotóival. Megbeszéltük, ha önálló felületet szeretne, nincs kifogásom ellene”

– nyilatkozta a modell a Story magazinnak, aki azt is hozzátette:

„Inkább tudjak róla, mint hogy kamu néven hozzon létre valamit, amibe nincs beleszólásom.”

Vasvári Vivien azt is elmondta, hogy rengeteg ismerőse esett abba a helyzetbe, hogy azt se tudja, milyen néven van jelen a gyermeke a közösségimédiában, így kontrollálni se tudják gyerekük ténykedését az Instagrammon.

„Mivel az iskolában is számítógépes ismereteken nőnek fel, szükséges, hogy ne tiltsam, hanem megtanítsam használni ezeket az eszközöket. Okostelefonja is ezért van, semmi kivetnivalót nem találok ebben. Pontosan tudom, milyen tartalmakat és kiket követ”

– magyarázta.

Rácz Jenő és felesége, Rácz-Gyuricza Dóri életét fenekestül felforgatta kislányuk, Kamilla érkezése.

Leadfotó: Vasvári Vivien/Facebook

Oldalak

Recept
Vannak magyaros ételek, melyek híre már bejárta a világot, most mutatjuk azt az ötöt, amely a legnépszerűbb a külföldiek körében.
Sztárok
Nem is akármilyen alkalomból posztolta az eddig sosem látott képet, gyermekei ugyanis betöltötték a 18. életévüket.
Utazás
Ünnepi díszbe öltözött a dél-alföldi kisváros, Csongrád. A Tisza-parti város főterén, a Kossuth téren már adventi fények, karácsonyi hangulat és változatos családi programok várják november 26-tól...