Sztárok

Szerelmüknek csak a halál vethetett véget: ötven évig imádta egymást a magyar színészházaspár

Kállay Ilona és Kautzky József szerelme legendás volt.

Egymásnak voltak teremtve

Kállay Ilona és férje, Kautzky József kapcsolatát mindenki csodálattal vegyes irigykedéssel nézte, hiszen a színészházaspár szerelme legendás volt, ráadásul hosszú évtizedeken át tartott. Noha már az első pillanattól kezdve tudták, hogy együtt akarják leélni az életüket, sok hónapnak kellett eltelnie, mire egymásra találtak. Korábban már mindketten voltak házasok: Ilona először Szénási Ernő színművésznek mondta ki a boldogító igent, akitől született egy lánya, Zsuzsa – a művésznő ekkor még főiskolás volt, így kisgyermekes anyukaként kellett érvényesülnie a színházi világban. A nála három évvel idősebb József is házasságban élt Spányik Éva színésznővel, aki két fiúval ajándékozta meg, az egyik gyermek azonban sajnos születése után közvetlenül elhunyt. Ilona és József is nehéz időszakon mentek épp keresztül, amikor megismerkedtek, a találkozásnak hála azonban végre mindketten rátaláltak az igazi boldogságra. De vajon mi volt a tökéletes, kölcsönös tiszteleten, bizalmon és szereteten alapuló házasságuk titka?

Kállay Ilona és Kautzky József az ötvenes években találkoztak először a József Attila Színházban: mindketten Csiky Gergely Buborékok című darabjában kaptak szerepet, ahol szerelmeseket játszottak. A színész később egy interjúban mesélte el első találkozásuk részleteit: késve érkezett az olvasópróbára, amikor hátulról megpillantotta Ilonát, aki egy lenge nyári ruhát viselt aznap.
Kattints a további képekért!

Kern András évtizedek óta egyetlen nőért rajong: Judit olyan, akár Columbo felesége, hiszen kerüli a nyilvánosságot, korábban azonban elmesélte, hogyan indult a közös történetük.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Szinte hihetetlen, de Tina Turner már 83 éves, pedig a kinézete alapján évtizedeket is letagadhatna a korából.
Sztárok
Megyeri Csilla büszke arra, amit elért: önálló, független nőként tud létezni, még akkor is, ha közel egy évtizede párkapcsolatban él. Állítja: semmiben nem változna az élete, ha egyik pillanatról a...
Fashion&Beauty
A hajápolás nem a megfelelő sampon vagy balzsam kiválasztásánál kezdődik. Rengeteg olyan dolog van, amit meg kell tennünk, hogy a tincseink szépek és egészségesek maradjanak.