Márciusi egészség horoszkóp: a lelkünk is megbetegíthet

Mutatjuk, hogy mit tartogat február egészség fronton! Íme havi előrejelzésünk!

III.21. - IV.20.

Kos

A március számodra aktív és ingergazdag idõszakot jelez számodra. Ebben a hónapban fontos lenne, hogy sokat mozogj és sportolj, mert ha nem tudod levezetni az energiádat, akkor könnyen feszültté, idegessé válhatsz. A táplálkozásodra is nagyobb hangsúlyt kell fektetned, kerüld a nehéz ételeket és figyelj arra, hogy sok folyadékot igyál. Próbálj meg minél több idõt a friss levegõn tölteni, beszélgess sokat a barátaiddal, szeretteiddel.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

A hónap elsõ felében kevesebb lesz az energiád, ezért próbálj meg minél többet pihenni, feltöltõdni, az étkezésedben is legyél visszafogott. Március második felében azonban felpörögnek az események, ami jócskán kibillenthet a komforzónádból. A legnagyobb probléma számodra, hogy mindenhez nagyon tudsz ragaszkodni, emberekhez, tárgyakhoz, ez az elengedésre való nehézség betegséget idézhet elõ.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Márciusban fõképpen a lelki életedre figyelj oda, próbálj meg nem görcsölni, csak hagyd, hogy a dolgok menjenek a maguk útján. A legtöbb betegség lelki eredetû, ha az okot megszünteted, akkor annak következményétõl is könnyen megszabadulhatsz. Ha nem sajnálod a magadra fordított energiát és idõt, akkor a szervezeted igen csak meghálálja a tõródést. Kényeztesd magad, iktass be közérzet és hangulatjavító programokat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VI.22. - VII.22

Rák

Jó formában talál a március, különösebb betegség nem fenyegeti az egészségedet és ebben az idõszakban attól sem kell tartanod, hogy bármilyen aktivitást megterhelõnek érzel, ám ettõl függetlenül figyelj oda magadra, helyezd elõtérbe saját igényeidet, töltsd fel az energia és vitaminraktáraidat. Puhenj, lazíts, tedd azt, amihez kedved van, próbáld pusztán megélni a történéseket és élvezni az életet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A legtöbb egészségügyi problémádat a túlterheltség és a stressz okozza. Mivel nagyon nehezen változtatsz a szokásaidon, beidegzõdéseiden, ezért gyakran tapasztalhatsz lüktetõ fejfájást. Ha esetleg túlsúllyal rendelkezel, akkor ebben a hónapban célszerû lenne beiktatnod egy diétát vagy esetleg életmódváltásba belevágnod. Amennyibben túl stresszesnek érzed az életedet, akkor iktasd ki az életedben azokat a dolgokat, amik túl sok energiát vidznek el tõled.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szûz

Márciusban felsõ légúti fertõzések, torokbántalmak nehezíthetik az életedet. Ez ellen több dolgot is tehetsz például erõsítheted az immunrendszeredet, ami által ellenállóbbá teheted a szervezetedet a fertõzésekkel szemben. A hónap elsõ fele lassabb, nyugodtabb energiájú, használd ki pihenésre, lecsendesedésre. Zárd ki a problémákat az életedbõl, ne feszítsd túl a húrt.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

A szokottnál gyakrabban látogathatod ebben az idõszakban a mosdót, emiatt a kellemetlenség miatt már egyre kevesebb folyadékot veszel magadhoz. Amennyibben nem tapasztalsz fájdalmat, próbáld meg természetes eszközökkel kikúrálni. Ha a panaszaid az orvosod meglátogatása után sem enyhülnek, akkor érdemes lenne elgondolkodnod, hogy milyen lelki eredetû problémák állhatnak a héttérben.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Kifejezetten energikus vagy ebben a hónapban, érdemes lenne ezt kihasználnod és elgondolkoznod egy alapos méregtelenítõ kúrán. Ha kellõképpen elszánt vagy, akár többnapos léböjt kúrát is bátran kipróbálhatsz. A lelki életedrõl se feledkezz meg, figyelj rá, hogy kellõen színes legyen az életed, mindig adj idõt magadnak, azoknak a dolgoknak, amik örömet okoznak számodra.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Kellõ energiával rendelkezel, fizikai és szellemi teljesítõképességed is kiváló, így ebben az idõszakban nincs az a betegség, ami csak úgy ledönthetne a lábadról. Ettõl függetlenül figyelj oda magadra, fõképpen a táplálkozásodra, hiszen az édesség iránti vágyad erõsödhet, ami nem csak pár kiló feleslegben nyilvánulhat meg, hanem hosszú távon súlyosabb következményekkel is járhat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Úgy tûnhet ebben a hónapban, hogy a szervezeted ellenállóképessége nem mûködik megfelelõen, ezért eshet meg az, hogy míg az egyik megfázásos tünetet szinte ki sem heverted teljesen, máris arra ébredsz, hogy kapar a torkod és bedugult az orrod, ami nem csak kellemetlen, de igen nagy bosszúságot is okozhat neked, mivel korlátoz a munkád folyamatos végzésében. Figyelj oda rá, hogy megfelelõ mennyiségú C vitamint vigyél be.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntõ

A március hónap a saját igényeidre irányítja a figyelmedet, nézd meg mennyire vagy túlterhelt, vannak-e olyan örömforrások az életedben, amikkel kompenzálni tudod a mindennapok feszültségeit. Amennyibben hát vagy nyakfájdalmak kínoznak, ezeket a problémákat kellene kioldani, tudatos odafigyeléssel. A hónap utolsó hetében próbálj meg többet pihenni, március második felének aktívabb energiája megterheli a szerveeztedet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Márciusban igyekezz több idõt fordítani testi és szellemi állapotodnak megõrzésére. Most jó alkalom adódik arra, hogy megismerkedj a jógával, meditációval. Legalább naponta fél órát szánj arra, hogy otthonodban félrevonulva elvégezz néhány meditációs vagy jógagyakorlatot, amelyek során nemcsak a belsõ feszültségtõl szabadulhatsz meg, hanem hatékonyan javítja a koncentrációs képességedet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!