Lifestyle

Hétvégi szerelmi horoszkóp: A Nyilas életébe visszatér a régi szerelme

A Vízöntő szerelmi életében drámai változások várhatók. Hétvégi szerelmi horoszkóp!

III.21. - IV.20.

Kos

Izgalmas kalandokban lehet részed a hétvégén, akár van párod, akár a szinglik táborát erősíted. Hirtelen azt veheted észre, hogy többen is versenybe szállnak a kegyeidért. Amennyiben elkötelezett kapcsolatban élsz, ne élj vissza a helyzettel, mert pórul járhatsz. Viszont egyedülállóként ne állj ellen semmi jónak, nagy eséllyel megismerheted azt az illetőt, aki nagyon boldoggá tehet téged.


IV.21. - V.20.

Bika

Romantikus hangulatban talál ez a hétvége, elégedettnek és boldognak érzed magad. Csupa olyan dolog jár az eszedben, amelyekért igazán hálásnak érzed magad. Talán ezeket az érzéseket és gondolatokat tudatnod kellene mindazokkal, akik őszintén szeretnek téged. Ha jelenleg egyedülálló vagy, akkor ehhez a hétvégéhez ne fűzz nagy reményeket, legalábbis az álompartner megtalálását illetően. Inkább élvezd a szabadságodat és vesd bele magad az életbe!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Kisebb nézeteltérés alakulhat ki közted és a párod között, amelynek szerencsére nagyobb a füstje, mint a lángja. Azonban nem szabad félvállról venned a dolgot. Próbáljátok meg tisztázni a félreértés vagy a vita okát. Ellenkező esetben hosszabb mosolyszünet alakulhat ki, amely most nem tenne jót a kapcsolatotoknak. Egyedülállóként érdekes hétvégére számíthatsz, tele váratlan és romantikus pillanatokkal.

VI.22. - VII.22

Rák

Sokkal pesszimistábban látod a dolgokat, mint ahogy azok valójában vannak. Ezért talán nem meglepő, hogy a párodban is csak a hibákat látod meg, Pedig nagyon igyekszik, hogy a kedvedben járjon és visszacsalja azt a mosolyt az arcodra. Ha ezt így folytatod komoly krízisbe kerülhet a kapcsolatotok. Ideje, hogy magadba nézz és felfedezd azokat a tulajdonságaidat, amelyeken neked kellene változtatnod!

VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Túl sokat dolgozol mostanában és ezt sajnos a párodon vezeted le. Pedig jobban tennéd, ha ezen a hétvégén odafigyelnél arra, hogy milyen stílusban és hangsúllyal beszélsz vele. Ellenkező esetben a szavaid olyan mély sebet üthetnek rajta, amely komoly törést okozhat. Ha egyedülálló vagy, akkor több meghívást is kaphatsz ezen a hétvégén, de te inkább csendre és egyedüllétre vágysz. Jobban is teszed, ha nem mozdulsz ki, mert parázs viták és idegeskedés várna csak rád.

VIII.24. - IX.23.

Szűz

A pénz vagy annak hiánya mérgezheti a kapcsolatotokat, emiatt parázsvita alakulhat ki köztetek. Sokkal megértőbben kellene kezelnetek ezt a kényes helyzetet, és nem szabadna hagynotok, hogy az anyagiak elidegenítsenek egymástól. Idézzétek fel inkább a megismerkedésetek pillanatait és az elmúlt évek szép emlékeit. Közben törekedjetek a megegyezésre és a kompromisszumra!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Romantikus és szenvedélyes hétvégének nézel elébe, ha jelenleg párkapcsolatban élsz. Ne hagyjatok veszni egyetlen pillanatot sem. Az égen gyönyörű bolygókonstellácók lesznek, amelyek mind azt támogatják, hogy megerősítsétek a kapcsolatotokat. Egyedülállóként ne számíts ezen a hétvégén csodára, viszont izgalmas lehetőségekből nem lesz hiány. Azzal viszont számolj, ha belemész egy kalandba, az csak múló fellángolás lesz a másik fél részéről.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Nosztalgikus hangulatban köszönt rád a hétvége. Szeretnéd kifejezni az érzéseidet, de a sebezhetőségtől való félelmed meggátol ebben. Vállald fel végre önmagad, az érzéseidet, és ne félj a boldogságtól. Legyél az érzelmek terén is olyan merész, mint az életed más területein. Egyedülállóként inkább most magadra, befelé figyelj, ahelyett, hogy pánikolva keresnéd a nagy szerelmet. Az is eljön nemsokára, ne aggódj!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Könnyen előfordulhat, hogy egy régi szerelmed visszatér az életedbe, de ez téged egyáltalán nem billent ki a nyugalmadból. A jelenlegi párod iránti érzelmed igaz és őszinte, ezért meg sem fordul a fejedben, hogy változtass a jelenlegi helyzeteden. Egyedülállóként egy olyan személlyel találkozhatsz, aki azonnal elvarázsol téged. Azonban légy egy kicsit óvatosabb és ne engedd ki az irányítást a kezedből, legalábbis az elején!


XII.22. - I.20.

Bak

Egy ideje azt érzed, hogy megváltoztak az érzéseid a pároddal szemben, ezért nem meglepő, hogy felvetődik benned a kérdés: vajon ő az igazi? Mielőtt végleges döntést hoznál gondolkodj el azon, neked mennyi a felelősséged abban, hogy ennyire elidegenedtetek egymástól. Szingliként függetlenségre vágysz, a környezeted viszont elvárná, hogy végre megkomolyodj és elköteleződj egy megbízható partner mellett. Ne törődj senki véleményével, éld úgy az életed, ahogyan azt te szeretnéd!


I.21. - II.20.

Vízöntő

A kapcsolatodban drámai változások várhatóak, ez nem feltétlenül jelent rosszat. Csupán drasztikus sorsfordulatot, irányváltást jeleznek a csillagok. Nagyon sok múlik kettőtök érettségén és azon, hogy mennyire vagytok képesek felelősséget vállalni magatokért, egymásért. Ha szingliként régóta keseregsz a szerelem miatt, akkor most azt kaphatod, amire már régóta vágyakozol: találkozol a szőke herceggel.


II.21. - III.20.

Halak

A párod nagyon nem örül annak, hogy minden szabadidődet feláldozod a munka oltárán. Azt szeretné, ha végre vele is foglalkoznál és nemcsak a pénzt és a lehetőségeket kergetnéd. A saját érdekedben is lassítanod kellene, mert ez a tempó, amit magadnak diktálsz hosszú távon nem lesz jó. Inkább kényeztesd a szerelmedet, megérdemli, hiszen melletted áll jóban-rosszban. Ha egyedülállóként van kiszemelted, akkor neked kell megtenned az első lépést!

Leadfotó: unsplash.com

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Lifestyle
Utazás
Június 16-án este a Hold szoros együttállásba kerül a kékes színű Spica csillaggal, a jelenséget pedig szabad szemmel is meg lehet majd figyelni az égen – közölte a Svábhegyi Csillagvizsgáló az MTI-...
Lifestyle
A buggyantott tojás elkészítése sokak számára kihívást jelent, most azonban egy olyan zseniális trükk terjed a neten, amit neked is érdemes kipróbálnod, ha a tökéletes végeredményre vágysz.
Sztárok
Noha II. Erzsébet brit királynő és Fülöp edinburgh-i herceg házassága tökéletesnek tűnik az utókor számára, a 2021-ben, századik életévében elhunyt herceg több évtizedes frigyük alatt nem mindig...