Sztárok

Dögös fotót és sokatmondó üzenetet posztolt a közösségi oldalán Kucsera Gábor exe - vajon a válófélben lévő sportolónak címezte?

Sári Évi és Kucsera Gábor még a kétezres években talált egymásra, de kapcsolatuk - számos viharos epizód után - néhány esztendővel később véget is ért. Vajon most, hogy a korábbi kajakozó elválik Tápai Szabinától, a két egykori szerelmes újra egymásra találhat?

Feltűnt a színen Kucsera Gábor exbarátnője?

Hosszú ideig nem kommentálta a válásával kapcsolatos híreszteléseket a népszerű ex-kajakos, Kucsera Gábor. Mint ismeretes, február elején derült ki, hogy a korábbi sportoló és felesége, Tápai Szabina kézilabdázó pontot tesznek tízéves házasságuk végére. Azt mondták,azért döntöttek a szakítás mellett, mert az évek során egyre inkább eltávolodtak egymástól: Tápai - állítása szerint - hiába várta évekig, hogy férje megtegye a kellő lépést viszonyuk rendezése érdekében, mindez elmaradt, ráadásul arra is fény derült, hogy Kucsera olykor máshol kereshette a boldogságot. A 40 esztendős egykori kajakos a napokban megtörte a csendet: a Retró Rádió műsorában azt nyilatkozta, a válása körül kirobbant médiabotrány óriási lelki terhet rótt rá. "Megtépázott ez az időszak, nagyon megvisel ez a helyzet, ami köztünk és ami a médiában kialakult, mert ezt szerettem volna elkerülni" - fogalmazott. És ha mindez nem lenne elég, úgy tűnik, Kucsera egyik híres és gyönyörű exbarátnője is "kilépett az árnyékból", s sokatmondó közösségi médiás bejegyzéssel üzenhetett egykori partnerének. További részletek a galériában!

Kucsera egykori barátnője, a gyönyörű színész-műsorvezető, Sári Évi egy vadító fotót posztolt a Facebook-oldalára. A felvételen épp a Kucsera hírnevét megalapozó sportot űzi, vagyis kajakozik, de a Bors szerint a fotóhoz mellékelt szöveg is árulkodó: "Tali a 2024-es Olimpián!"
Kattints a további képekért!

A 40 éves ex-kajakos most először kommentálta a válása körül kirobbant médiabotrányt.

Leadfotó: Instagram

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Lifestyle
Ha meglátod az eredményt, többet biztosan nem hagyod ki ezt a trükköt a mosogatási rutinodból!
Lifestyle
Home&Design