Sztárok

Elfogyott Jennifer Lopez türelme: senki sem hitte volna, hogy végül így fog reagálni a válásával kapcsolatos találgatásokra

Régóta rebesgetik, hogy az énekesnő kenyértörésre vitte kapcsolatát régi-új szerelmével, Ben Affleck hollywoodi színész-rendezővel. JLo most mindennél egyértelműbb üzenetet küldött a magánéletét firtató rajongóknak és újságíróknak.

Megelégelte a találgatásokat

Hetek óta attól hangos a magyar és a nemzetközi média, hogy - egyes feltételezések szerint - másodszor is szakított Hollywood régi-új sztárpárja, Jennifer Lopez és Ben Affleck. Tudvalevő, hogy a két híresség útjai először az ezredforduló környékén keresztezték egymást - a fanatikusok ekkor nevezték el őket Bennifernek -, és akkor egészen az esküvő kapujáig jutottak, de végül nem mondták ki egymásnak a boldogító igent. Azóta mindketten megházasodtak, családot alapítottak, de az életük sajnos úgy alakult, hogy ismételten szinglik lettek. Ebben a pillanatban találtak egymásra néhány évvel ezelőtt, és az újraforrósított románcból végül házasság lett. Csakhogy nem is olyan régen szárnyra kelt a pletyka, hogy az énekesnő és a színész-rendező kapcsolata másodjára is szakítással végződött. A híreszteléseket nyilvánosan egyik érintett fél sem kommentálta, de most úgy tűnik, JLonál elszakadt a cérna, a celebritás ugyanis tőle teljességgel szokatlan módon üzent a magánéletét firtató rajongóknak és újságíróknak.

JLo nemrégiben Santa Monica-i Giorgio Baldiban vacsorázott: az 54 éves világsztár pompásan festett áttetsző krémszínű ruhájában, de makulátlan külseje mellett valami más is szemet szúrt a rajongóknak.
Kattints a további képekért!

A sussexi hercegi pár tagjai egészen másképpen képzelik el családjuk jövőjét, ez pedig hosszú árnyékot vethet a házasságukra.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Lifestyle
Rengeteg bizarr dologról számolnak be azok, akik Magyarországon megpróbálják visszaváltani a műanyag palackokat. Inkább katasztrofálisan indul ez az egész, mint gördülékenyen.
Home&Design
Nincs megállás, és még több pokoli nap vár ránk sajnos az időjárás előrejelzés szerint. Nehéz meglenni klíma nélkül, de figyelnünk kell arra is, hogy ez az időszak ne dobja meg nagyon a...
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...