Sztárok

A házasságuk lehet a tét: Meghan ultimátumot adott Harrynek, akinél hamarosan tényleg elpattanhat a cérna

A sussexi hercegi pár tagjai egészen másképpen képzelik el családjuk jövőjét, ez pedig hosszú árnyékot vethet a házasságukra.

Mindketten másra vágynak

Az utóbbi hónapokban többször is lehetett hallani arról, hogy Harry sussexi herceg valójában szeretne békejobbot nyújtani a brit királyi család többi tagjának, és befejezné azt az ellenségeskedést, ami az utóbbi három-négy évben az egész famíliát hatalmas nyomás alá helyezte. Nos, ha valóban ezek a szándékai - nem minden cselekedete utal ilyesmire -, akkor talán fizikailag is közelebb kellene kerülnie a rokonaihoz. Csakhogy felesége, Meghan Markle hercegné nem lelkesedik az ötletért, hogy a négytagú család újra a ködös Albionba helyezze át főhadiszállását. Meghan szinte hajthatatlan, és csupán egyetlen, ám annál keményebb feltétellel állna kötélnek - és könnyen lehet, hogy a konok alkudozásra végül rámegy a sussexiek egyébként sem stabil alapokon álló házassága. De mivel is szorította sarokba Meghan Harry-t, és miért nincs rá reális esély, hogy a sussexiek jövőről alkotott elképzelései találkozzanak egymással? Galériánkból ez is kiderül!

Meghan és Harry csak kivételes alkalmakkor látogatnak az Egyesült Királyságba, és a hercegné nem is szeretné, ha a helyzet megváltozna. Tom Quinn királyi szakértő nemrég elárulta, hogy Markle csak egyetlen feltétellel lenne hajlandó visszaköltözni férje rokonainak "közelébe".
Kattints a további képekért!

Károly üzent Harrynek: a király csúnyán visszavágott áruló fiának

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Lifestyle
Rengeteg bizarr dologról számolnak be azok, akik Magyarországon megpróbálják visszaváltani a műanyag palackokat. Inkább katasztrofálisan indul ez az egész, mint gördülékenyen.
Home&Design
Nincs megállás, és még több pokoli nap vár ránk sajnos az időjárás előrejelzés szerint. Nehéz meglenni klíma nélkül, de figyelnünk kell arra is, hogy ez az időszak ne dobja meg nagyon a...
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...