Nagyon fél Sydney van den Bosch, aki komoly megpróbáltatás előtt áll

Sydney van den Bosch őszintén beszélt arról, hogy újabb beavatkozás vár rá, és mindenképpen kés alá kell feküdnie. Az előző műtéttől nem félt, de most változott a helyzet.

A Szerencsekerék háziasszonyának muszáj kés alá feküdnie

A műsorvezetőnek anno sajnos le kellett vetetnie mind a két mellét, az úgynevezett BRCA-génmutáció miatt, ami örökletes. Ez már nagyon fiatalon megemeli a rákos betegség kialakulásának kockázatát.

Sydney van den Bosch édesanyja megküzdött a mellrákkal, és nála szintén elkezdett ez kialakulni, ráadásul rosszindulatú daganatról volt szó.

Anno a Szerencsekerék háziasszonya nem félt, de most kicsit tart az újabb műtéttől. A galériánkban megmutatjuk, milyen megpróbáltatás vár rá!

Sydney úgy döntött, hogy megelőzi a bajt, és mind a két mellét eltávolíttatja. A masztektómia után rögtön a helyreállító műtétet is elvégezték rajta.
Kattints a további képekért!

A Szerencsekerék háziasszonya azt sem titkolta, hogy hol ismerkedett meg a jelenlegi párjával.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
A kelet-oroszországi Jakutföld lakói találtak rá anno a fagyott 44 ezer éves farkasra. Az állatot így kiváló állapotban vizsgálhatták meg a kutatók.
Fashion&Beauty
Idén újra divatba jöttek az egyrészes fürdőruhák, Sydney Sweeney pedig le is csapott néhányra, amelyek tökéletesen mutattak irigylésre méltó alakján.
Sztárok
Kihirdették a Szentkirályi Tehetségprogram három nyertesét, amelyben ezúttal női sportolók diadalmaskodtak. A szakmai zsűri a 14-18 éves fiatal sportolók közül választotta ki azt a hármat, akiknek a...