Nagyon fél Sydney van den Bosch, aki komoly megpróbáltatás előtt áll

Sydney van den Bosch őszintén beszélt arról, hogy újabb beavatkozás vár rá, és mindenképpen kés alá kell feküdnie. Az előző műtéttől nem félt, de most változott a helyzet.

A Szerencsekerék háziasszonyának muszáj kés alá feküdnie

A műsorvezetőnek anno sajnos le kellett vetetnie mind a két mellét, az úgynevezett BRCA-génmutáció miatt, ami örökletes. Ez már nagyon fiatalon megemeli a rákos betegség kialakulásának kockázatát.

Sydney van den Bosch édesanyja megküzdött a mellrákkal, és nála szintén elkezdett ez kialakulni, ráadásul rosszindulatú daganatról volt szó.

Anno a Szerencsekerék háziasszonya nem félt, de most kicsit tart az újabb műtéttől. A galériánkban megmutatjuk, milyen megpróbáltatás vár rá!

Sydney úgy döntött, hogy megelőzi a bajt, és mind a két mellét eltávolíttatja. A masztektómia után rögtön a helyreállító műtétet is elvégezték rajta.
Kattints a további képekért!

A Szerencsekerék háziasszonya azt sem titkolta, hogy hol ismerkedett meg a jelenlegi párjával.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...
Lifestyle
A rossz hír ugye az, hogy kánikula nem csitulni fog ezután, hanem még hosszú ideig velünk marad. Készülj fel a pokoli időjárásra!
Lifestyle
Olvass tovább, hogy megtudd, milyen ágynemű anyagok biztosítják a nyugodt alvást a legmelegebb éjszakákon is.