Meryl Streep megtalálta a boldogság kulcsát: csupán 3 tanácsot kell a színésznőtől megfogadni

Meryl Streep hamarosan 75 éves lesz, de még mindig csodálatos formában van és remekül érzi magát, amit szerencsés genetika mellett példamutató életmódjának is köszönhet.

Kiegyensúlyozottnak érzi magát

Meryl Streep 1975-ben debütált a Broadway-n, azóta pedig több mint 73 filmben és televíziós műsorban csillogtatta meg páratlan tehetségét. Pályafutása során csak az Oscarra 21 jelölést kapott, amiből hármat váltott arany szobrocskára, de több Golden Globe-díjat, valamint Screen Actor's Guild Awards-díjat is bezsebelt, emellett jelölték Tony-, sőt még Grammy-díjra is. Nem kérdés tehát, micsoda talentummal áldotta meg a sors, ám az sokak számára még mindig nagy talány, vajon hogyan sikerült ennyire jó formában tartania magát az elmúlt évtizedekben? Mivel a színésznő mindig is féltve óvta magánéletét, így életmódbeli szokásait sem szokta kiteregetni a nyilvánosság előtt, néha azonban kivételt tesz, és egy-egy interjúban betekintést enged az átlagos hétköznapjaiba. Galériánkban eláruljuk, hogyan sikerült megvalósítania a harmóniát az életvitelében a hírességnek!

Minden téren a természetesség híve Meryl Streep meglehetősen hallgatag a napi rutinjával kapcsolatban, egy dologról azonban bármikor szívesen beszél – ez pedig nem más, hogy élete minden területén a természetességre törekszik. Például nem költ rengeteg pénzt bőrápolásra, egyedül a fényvédelemre helyez hangsúlyt, az étkezés tekintetében pedig csakis a bioélelmiszerekre esküszik.
Kattints a további képekért!

Meryl Streep nemcsak tehetséges színésznő, de igazi stílusikon is egyben, aki a hetedik X felett is képes lenyűgözni mindenkit.

Leadfotó: Samir Hussein/WireImage/Getty Images

Forrás: Eat This, Not That!

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
Rengeteg bizarr dologról számolnak be azok, akik Magyarországon megpróbálják visszaváltani a műanyag palackokat. Inkább katasztrofálisan indul ez az egész, mint gördülékenyen.
Home&Design
Nincs megállás, és még több pokoli nap vár ránk sajnos az időjárás előrejelzés szerint. Nehéz meglenni klíma nélkül, de figyelnünk kell arra is, hogy ez az időszak ne dobja meg nagyon a...
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...