Matt Damon a szemrevaló feleségét egy bárban ismerte meg: a szexi Luciana Barroso munkára fogta a színészt a pultban

Matt Damon és felesége, Luciana Barroso közel két évtizede házasok és a színészlegenda egy interjúban azt is megosztotta, mi a házasságuk titka.

Matt Damon örül annak, hogy nem színésznőt vett feleségül

Noha Matt Damon egy A-listás filmsztár, nagyon visszafogott magánéletet él. Feleségének még csak közösségi oldala sincs - vagy jól titkolja -, és ritkán szerepel interjúkban. Időnként azonban kilép a vörös szőnyegre és támogatja híres férjét. Damon a maga részéről örül, hogy olyasvalakit vett feleségül, aki nem az iparban dolgozik. Az Esquire-nek adott interjújában azt mondta: „Szerencsém volt. Beleszerettem egy civilbe. Nem színésznő, pláne nem híres, mert akkor a figyelem nemcsak megduplázódik, hanem exponenciálisan nő." A pár mindent meg is tesz azért, hogy hétköznapi életet éljenek.

Szóval, mit kell tudni a Good Will Hunting sztárjának feleségéről?

Kattints a galériára!

Bár nem sokat tudni Barroso életéről, mielőtt találkozott a színésszel, annyi biztos, hogy Argentínából származik, és folyékonyan beszél spanyolul. A pár első találkozása igazán rom-comba illőre sikeredett. Az Ellen DeGeneres Show-ban Damon elárulta: 2003-ban találkoztak Miamiban, miközben a Túl közeli rokon című filmet forgatta és azonnal kiszúrta a tömegben a leendő feleségét. Barroso 2018-ban pedig azt mesélte a Vogue Australia-nak, hogy az első találkozásuk idején csaposként dolgozott, Damon és forgatócsoportja pedig betértek az éjszakai klubba.
Kattints a további képekért!

Donald Trump öt gyermeke közül Barron a legfiatalabb, és talán a legszerencsésebb is, hiszen elképesztő helyes férfivá érett az évek alatt.

leadfotó: Andreas Rentz / Getty Images, forrás: people.com

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Rengeteg lájkot és hozzászólást tudnak generálni azok a képek, amiken Krausz Gábor Mikes Annával szerepel. Itt viszont változott a helyzet egy másik különleges személy miatt.
Sztárok
Vicces lenne éppen a királyi család egyik tagját látni a Bridgertonban, nemde? Nos, úgy tűnik, ez nem is lehetetlen!
Sztárok
Egy szempillantás alatt csavarta el a férfiak fejét Brooklyn Decker a Kellékfeleség azon jelenetében, mikor apró bikiniben sétál ki a hullámzó tengerből. A gyönyörű színésznő az utóbbi időben kissé...