Sztárok

Harry végleg kihúzhatja a gyufát a királyi családnál: még III. Károly is meggyűlölheti, ha ezt tényleg meglépi

Egyáltalán nem úgy néz ki, hogy a következő pár évben nyugvópontjára jutna a brit királyi családot évek óta sújtó balszerencse. Harry sussexi herceg hamarosan ismét támadásba lendülhet az udvar ellen, de félő, hogy ezzel csak még messzebbre taszítja magától a szeretteit.

Újabb övön aluli támadást készíthet elő

Harry sussexi herceg az elmúlt évek során nem tudta normalizálni kapcsolatát legközelebbi rokonaival: sem édesapja, III. Károly brit király, sem pedig bátyja, Vilmos walesi herceg nem fogadta újra bizalmába a család "különutas" feketebárányát, aki 2020-ban döntött úgy, hogy feleségével, Meghan Markle-lel együtt függetlenedik a monarchiától, székhelyét pedig Amerikába helyezi át. A Megxit néven emlegetett különválási folyamat betetőzéseként Harry még egy botránykönyvet is megjelentett: Tartalék című memoárjának elsődleges célja az volt, hogy kiteregesse benne a családi szennyest. Harry III. Károlyra, Vilmosra és Kamilla királynére nézvést is rengeteg terhelő állítást tett, ezzel még messzebbre taszítva magától a szeretteit. Amikor néhány hónappal ezelőtt kiderült, hogy a 75 éves uralkodó rákkal küzd, egy kósza pillanatra felcsillant a remény: a szomorú fordulat talán közelebb sodorhatja egymáshoz apát és fiát. A nagy békülés sajnos elmaradt, sőt Harry bátyjával, a brit trónörökössel sem rendezte ellentmondásos viszonyát. És ha mindez nem volna elég, a legújabb hírek szerint "a tékozló fiú" újabb övön aluli támadásra készül a rokonai ellen!

Tom Quinn, a királyi család szakértője úgy véli, hogy Harry nemsokára újabb botránykönyvvel rukkolhat elő, vagyis folytatást kaphat a nagy port kavart Tartalék.
Kattints a további képekért!

Vilmos walesi herceg felesége hónapok óta rákbetegséggel küzd, minden nyilvános szereplését visszamondta, és még a közösségi médiában sem tűnt fel - legalábbis mindezidáig.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.