Sztárok

Sebestyén Balázs olyasmit tett, amire még nem nagyon volt példa a rádióműsora történetében

A 46 éves műsorvezető nélkül indult a Balázsék a Rádió1-en - írja a Telex.hu.

Ilyen kezdésre senki sem számított

Hétfő hajnalban rendhagyó módon indult a Rádió1 népszerű műsora, a Balázsék - írta meg nemrégiben a Telex. Rákóczi Feri sűrű bocsánatkérésekkel közepette vágott bele a reggeli adásba: "Választás volt, választási műsor nézés, választási műsor nézésével való együtt ivás, és ilyenek, úgyhogy ezért kicsit megcsúsztunk, de itt vagyunk!" - szabadkozott a híresség. A hallgatókat egyébként nem a késés puszta ténye döbbentette meg, hanem az, hogy az adás kezdetén a 46 éves Sebestyén Balázs még nem tartózkodott a stúdióban. Valljuk be, ilyesmi csak nagyon ritkán fordult elő a műsor fennállása óta, nem csoda hát, ha még a közönséget is alaposan meghökkentette.

"Bocsássatok meg nekünk, vannak ilyen reggelek, még Sebestyén Balázs is elaludhat" - ragadta magához ismét a szót Rákóczi.
Kattints a további képekért!

A közkedvelt rádiós kertelés nélkül árulta el, hogy gyakran a felesége nélkül jár kikapcsolódni, sőt Viki is imád híres férje nélkül bulizni. A féltékenység azonban - e furcsa szokás dacára - fel sem merül a kapcsolatukban.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
Sztárok
Egy szakértő szerint Meghan Markle és Harry herceg számára nagyon fontos, hogy fenntartsanak olyan királyi családi hagyományokat, amelyek gyermekeik, Archie és Lilibet érdekeit szolgálják.
Lifestyle
A nyár közeledtével mindig többekben merül fel a vágy, hogy egy kis testmozgással előcsalogassák addig elrejtett hasizmaikat. A legjobb pedig, hogy nem is kell túlzottan megerőltetned magad ehhez!
Lifestyle
A szúnyogok csapkodása helyett inkább ültess és hagyd, hogy a növények végezzék el munkát helyetted!