Szoboszlai óriási dolgot vitt véghez, pedig az Eb csak pénteken kezdődik

Magyarországnak nem lesz könnyű dolga a közelgő labdarúgó Európa-bajnokságon, mivel a németek mellett mindenki elhiszi, hogy tovább tud jutni a csoportból. Szoboszlai ettől függetlenül már rekordot döntött.

Megindult a visszaszámlálás, pénteken indul az Eb

Hamarosan az is focit fog nézni a tévében, aki annyira nem kedveli. Legalábbis a magyar labdarúgó-válogatott menetelését valószínűleg rengetegen fogják követni.

Aleksander Ceferin, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöke a magyar válogatottal azonos csoportban szereplő, házigazda német csapatot is a nagy esélyesek között tartja számon a pénteken kezdődő Európa-bajnokságon.

Szoboszlaiék megígérték, hogy mindent bele fognak adni, hogy a legtöbbet hozzák ki magukból. Közben a magyar középpályás máris felállított egy rekordot. Hogy mi ez, azt a galériánkban leplezzük le!

Magyarország múlt hét szombaton Debrecenben tartotta a főpróbát Izrael ellen, egy barátságos mérkőzésen, akiket sikerült 3-0-ra legyőzni. Természetesen a srácok azért figyeltek arra, nehogy valaki pont az Eb előtt sérüljön meg.
Kattints a további képekért!

A rajongók nagyon gyanúsnak találták, hogy egy lány folyamatosan Szoboszlai körül lebzsel. Még mindig csak pletykákra lehet támaszkodni, de úgy néz ki, a focistának új barátnője van.

Leadfotó: MTI Fotó – Hegedüs Róbert

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Sztárok
Egy szakértő szerint Meghan Markle és Harry herceg számára nagyon fontos, hogy fenntartsanak olyan királyi családi hagyományokat, amelyek gyermekeik, Archie és Lilibet érdekeit szolgálják.
Lifestyle
A nyár közeledtével mindig többekben merül fel a vágy, hogy egy kis testmozgással előcsalogassák addig elrejtett hasizmaikat. A legjobb pedig, hogy nem is kell túlzottan megerőltetned magad ehhez!
Lifestyle
A szúnyogok csapkodása helyett inkább ültess és hagyd, hogy a növények végezzék el munkát helyetted!