Elképesztő dolog történt a világsztár magyarországi koncertjén, a rajongók teljesen megőrültek

Sok program volt vasárnap a fővárosban, sőt, még választás is, de aki igazán tombolni akart, az a Budapest park felé vette az irányt. Yungblud most először adott önálló koncertet Magyarországon.

Felhívott egy rajongót a színpadra

A művész Dominic Richard Harrison néven látta meg a napvilágot, de aztán Yungbludként vált világhírűvé. Már fiatalkorában látszott rajta, hogy energikus személyiség, akit képtelenség keretek közé szorítani.

Karrierje előtt színészként igyekezett megállni a helyét, többek között az “Emmerdale” és “The Lodge” című sorozatokban szerepelt. Zenei pályafutását 2017-ben kezdte, amikor is kiadta első kislemezét, a “King Charles”-t.

Az előadó nem feledkezett meg a magyarországi közönségéről, és a Budapest parkban adott nekik egy fantasztikus koncertet. A galériánkban megmutatjuk, mi történt a színpadon, amire alaposan felkapta a fejét mindenki!

Yungblud nem csak zenél, hanem társadalmi kérdésekben is próbálja kifejteni a véleményét. Ezt megteszi a színpadon, és azon kívül is.
Kattints a további képekért!

Hatalmasat robbantott Azahriah, és már tényleg tömegek hallgatják a zenéjét. A tripla Puskás Arénás koncert is jót tett a hallgatottságnak.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
Egy szakértő szerint Meghan Markle és Harry herceg számára nagyon fontos, hogy fenntartsanak olyan királyi családi hagyományokat, amelyek gyermekeik, Archie és Lilibet érdekeit szolgálják.
Lifestyle
A nyár közeledtével mindig többekben merül fel a vágy, hogy egy kis testmozgással előcsalogassák addig elrejtett hasizmaikat. A legjobb pedig, hogy nem is kell túlzottan megerőltetned magad ehhez!
Lifestyle
A szúnyogok csapkodása helyett inkább ültess és hagyd, hogy a növények végezzék el munkát helyetted!