Sztárok

Hátborzongató és lélekölő: Ilyen volt Marilyn Manson traumákkal teli gyermekkora

Brian Warner, vagy, ahogy a legtöbben ismerik, Marilyn Manson neve az idők során szorosan összefűződött a sötétséggel. Kevesen tudják viszont, hogy az őt körbelengő hátborzongató kisugárzás részben nehéz gyermekkorából eredt.

Keresztény iskolába járt

Marilyn Manson nagyon meghatározó alakjává vált a világ zeneiparának, karrierjét és magánéletét viszont számos bizarr részlet övezi. Már maga a művészneve is egészen baljós, hiszen Marilyn Monroe szépségét és Charles Manson szektavezér kegyetlenségét ötvözve alkotta meg. A zenészt gyermekkorában egy keresztény iskolába íratták szülei, ami kissé ellentétben áll később kialakult személyiségével, sokan viszont úgy vélik, a keresztény iskola elleni lázadás volt valójában az, melynek következtében aztán ilyen irányt vett jelleme. Az elmúlt években rengeteg hátborzongató részletet hallhattunk Marilyn Mansonról, gyermekkorának rejtelmes történetét viszont csak kevesen ismerik. Olvass tovább, ha kíváncsi lettél!

Brian Warner, más néven Marilyn Manson 1969. január 5-én született. Szülei, Hugh és Barbara egészen engedékenyek voltak fiukkal, a zenész gyermekkorának viszont állítása szerint szülei mellett nagyapja és meghatározó alakja volt. A nagypapára, Jack-re Marilyn „gyermekkora legrondább, legsötétebb, legrosszabb és legelvetemültebb alakjaként” hivatkozott. Emellett azt állította, hogy nagyapjának volt egy pincéje, tele játékvonatokkal, amelyekkel rendszerint maszturbálás közben játszott. Marilyn állítása szerint ezzel kapcsolatos emlékeit használta fel Kinderfeld című dala megírásakor, valamint azt is elárulta, hogy ezek az élmények később visszatérő gyermekkori álmokat okoztak számára a szexuális erőszakról.
Kattints a további képekért!

Meghannak nyomós oka volt arra, hogy szülinapos kislányára egy világoskék ruhát adott rá.

Leadfotó: Getty Images, forrás: grunge.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Sztárok
Egy szakértő szerint Meghan Markle és Harry herceg számára nagyon fontos, hogy fenntartsanak olyan királyi családi hagyományokat, amelyek gyermekeik, Archie és Lilibet érdekeit szolgálják.
Lifestyle
A nyár közeledtével mindig többekben merül fel a vágy, hogy egy kis testmozgással előcsalogassák addig elrejtett hasizmaikat. A legjobb pedig, hogy nem is kell túlzottan megerőltetned magad ehhez!
Lifestyle
A szúnyogok csapkodása helyett inkább ültess és hagyd, hogy a növények végezzék el munkát helyetted!