Így üzent hadat a TV2 az RTL-nek: sztárokkal indul a csatározás a nézettségért

Az utóbbi időben a TV2-től rengeteg sztár igazolt át az RTL-hez. A legnagyobb érvágás talán Majka volt.

Most a TV2 is megmutatta, kikkel akarja berúgni az ajtót

Az RTL ugye nagyot lépett azzal, hogy át tudta magához csábítani Magyarország legértékesebb celebét. Majka még azt se zárta ki, hogy az évei számát tekintve az RTL-től fog nyugdíjba menni.

A két csatorna ismét nagy versenyt fog vívni a nézettségért, mivel az RTL-n újraindul az X-Faktor, míg a TV2-n a Megasztár. Azt már lehetett tudni, hogy előbbiben Majka, Tóth Andi, Valkusz Milán, és Gáspár Laci lesz ott a zsűriben, de a Megasztár körül nagy volt a csend.

Most a galériánkban megmutatjuk, hogy ki lesz az új zsűri, és mire kell majd számítani!

Az nem kérdés, hogy mind a két műsor hatalmas tehetségeket tudott kitermelni a hosszú évek során. Így az RTL, valamint a TV2 is nagyot akar durrantani a tehetségkutatókkal, ehhez pedig mindent be fognak vetni.
Kattints a további képekért!

Nagyon sokáig találgatták, hogy Curtis vajon az RTL, vagy a TV2 képernyőjén fog-e feltűnni. A rapper teljes őszinteséggel nyílt meg a témában.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
Egy szakértő szerint Meghan Markle és Harry herceg számára nagyon fontos, hogy fenntartsanak olyan királyi családi hagyományokat, amelyek gyermekeik, Archie és Lilibet érdekeit szolgálják.
Lifestyle
A nyár közeledtével mindig többekben merül fel a vágy, hogy egy kis testmozgással előcsalogassák addig elrejtett hasizmaikat. A legjobb pedig, hogy nem is kell túlzottan megerőltetned magad ehhez!
Lifestyle
A szúnyogok csapkodása helyett inkább ültess és hagyd, hogy a növények végezzék el munkát helyetted!