Sztárok

Brad Pitt a Keleti pályaudvar mellett éjszakázott, miután dobta a menyasszonya, de a pechszériája itt még nem ért véget

A 60 éves hollywoodi sztár nem 2000-ben, a Kémjátszma című thriller forgatásának apropóján járt először Magyarországon: már a nyolcvanas évek végén felfedezte hazánkat, igaz, akkor nem épp kellemes emlékekkel távozott tőlünk.

Többször is vendégeskedett már hazánkban

A 60 esztendős hollywoodi filmcsillag, Brad Pitt több ízben is járt már Magyarországon. Legismertebb és legemlékezetesebb hazai jelenése a Kémjátszma című thrillerhez kapcsolódik, amit az Oscar-díjas színész hazánkban forgatott, méghozzá olyan nagyágyúk partnereként, mint Robert Redford vagy David Hemmings (a produkcióban egyébként rengeteg ismert magyar színművész is részt vett Osvárt Andreától Kenderesi Tiboron és Csuja Imrén át egészen Szervét Tiborig. Csakhogy - bár ezt kevesen tudják - Pitt már a nyolcvanas években felfedezte hazánkat. Igaz, akkor nem épp kellemes emlékekkel távozott tőlünk. Ha kíváncsi vagy a teljes sztorira, irány a galéria!

Pitt 1987-ben azért érkezett Budapestre, hogy találkozzon első menyasszonyával, Jill Schoelennel - idézi fel a Glamour cikke.
Kattints a további képekért!

Minden Andy Vajna és Dobó Kata kapcsolatával indult, ami egy idő után zátonyra futott. Onnantól már Kata is tudta, hogy a filmproducer nem fogja segíteni.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Lifestyle
Elterjedt problémának számítanak a bokát és lábakat érintő fájdalmak, és ilyenkor felmerül a kérdés, hogy vajon szóba jöhetnek-e a gyógyfürdős kezelések.
Lifestyle
Rengeteg bizarr dologról számolnak be azok, akik Magyarországon megpróbálják visszaváltani a műanyag palackokat. Inkább katasztrofálisan indul ez az egész, mint gördülékenyen.
Home&Design
Nincs megállás, és még több pokoli nap vár ránk sajnos az időjárás előrejelzés szerint. Nehéz meglenni klíma nélkül, de figyelnünk kell arra is, hogy ez az időszak ne dobja meg nagyon a...