Sztárok

A bosszú hidegen tálalva a legjobb, és ezt most már Natalie Portman hűtlen exférje is tudja

A 43 éves amerikai színésznő és balett-koreográfusként dolgozó exférje, a 4 esztendővel idősebb Benjamin Millepied idén márciusban véglegesítették válásukat, melyre - a fáma szerint - a férfi hűtlensége miatt került sor. Úgy tűnik, az Oscar-díjas világsztár mára sikeresen túltette magát a történteken, s új fejezetet kezdett a magánéletében.

A megcsalás után nem volt többé visszaút

Natalie Portman még a Darren Aronofsky által rendezett kultikus pszichothriller, a Fekete hattyú (2010) forgatási munkálatai során ismerkedett meg Benjamin Millepied balett-koreográfussal (aki a produkcióban művészeti tanácsadóként működött közre), s kapcsolatuk hamar romantikus színezetet öltött: két évvel a Portman számára Oscar-díjat hozó film bemutatója után összeházasodtak, s közös gyermekeik is születettek. A házaspár közös élete egészen 2023-ig makulátlannak tűnt, akkor azonban - derült égből villámcsapásként - kiderült, hogy Millepied titokban egy 25 esztendős klímaaktivistával, Camille Étienne-nel csalja a világsztárt. Hamar világossá vált, hogy az affér megpecsételheti a két művész több mint tíz évre visszanyúló párkapcsolatát, s tavaly augusztusban ki is derült, hogy a Star Wars és a V mint Vérbosszú sztárja be is adta a válókeresetet. A DailyMail most arról ír, hogy Portman és Millepied márciusban véglegesítették a válásukat, a színésznő pedig megelégelte az örökös búskomorságot: helyette olyasmire vetemedett, amit senki sem feltételezett volna róla.

A Portmanhez közel álló források szerint a színésznő mára visszanyerte életkedvét, sőt, újabban már az ismerkedésre is nyitott: nemrég egy nálánál 14 évvel fiatalabb kollégája társaságában kapták lencsevégre.
Kattints a további képekért!

Will Poulter alakította Kenny-t a Családi üzelmek című vígjátékában, ami meghozta számára a világhírnevet - nos, az egykor sokak szerint kevésbé vonzónak tartott fiúbó felnőtt korára igencsak jóképű férfi vált.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
Sztárok
Egy szakértő szerint Meghan Markle és Harry herceg számára nagyon fontos, hogy fenntartsanak olyan királyi családi hagyományokat, amelyek gyermekeik, Archie és Lilibet érdekeit szolgálják.
Lifestyle
A nyár közeledtével mindig többekben merül fel a vágy, hogy egy kis testmozgással előcsalogassák addig elrejtett hasizmaikat. A legjobb pedig, hogy nem is kell túlzottan megerőltetned magad ehhez!
Lifestyle
A szúnyogok csapkodása helyett inkább ültess és hagyd, hogy a növények végezzék el munkát helyetted!