Sztárok

Nem bocsátja meg férjének a megcsalást: 11 év után véget ér Natalie Portman házassága

Az Oscar-díjas színésznő 2012-ben házasodott össze Benjamin Millepied francia táncos-koreográfussal, akinek két gyermeket szült. A házaspár kapcsolata az utóbbi időben romolhatott meg, szakításuk hátterében Millepied hűtlensége áll.

Megcsalás miatt szakítottak

Nyár elején röppentek fel először a pletykák Natalie Portman házasságának válságba jutásával kapcsolatosan. A hírek szerint a 42 éves amerikai színésznő férje, Benjamin Millepied táncos-koreográfus (akivel Portman szakmai szempontból legfontosabb filmje, a Fekete hattyú forgatásán ismerkedett meg) egy 25 esztendős nővel csalta meg a világsztárt. A Leon, a profi és a Star Wars egykori sztárjáról nem sokkal a botrány kirobbanása után zavarba ejtő fényképek jelentek meg az interneten: Portman könnyektől csillogó szemekkel ült egy parkban férje és gyermekei társaságában. A fáma szerint a színésznő az utóbbi időben házassága megmentéséért küzdött, mostanra viszont belátta vállalkozása lehetetlenségét, és 11 év után különválik férjétől.

A hollywoodlife.com cikke szerint Millepied hamar szakított a szeretőjével, Portman azonban összeomlott, amikor megtudta, mit művelt a háta mögött a férje.
Kattints a további képekért!

Az énekesnő rajongóit derült égből villámcsapásként érte a hír, hiszen semmilyen jel nem utalt arra, hogy hullámvölgybe került volna Radics Gigi párkapcsolata.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Több generáció is felnőtt Lucy Maud Montgomery csodálatos könyvein, melyek közül aztán sokból film, vagy éppen sorozat is készült. Ilyen volt az Anne a Zöld Oromból is, mely éveken éveken át tárta...
Utazás
A feladvány egyáltalán nem komplikált, a versenyzők többségének mégis feladja a leckét. Te megbirkózol vele?
Fashion&Beauty
Az Oscar-díjas amerikai színésznőt a közelmúltban meg is vádolták azon a címen, hogy szépészeti beavatkozásnak vetette alá magát. Lawrence most maga vetett véget a találgatásoknak.