Sztárok

Vilmos és Katalin megszegte a királyi protokollt: a pár olyat tett, amire korábban sosem volt még példa

Mindez még 2011 áprilisában történt, azon a napon, amikor Vilmos és Katalin örökre összekötötték az életüket.

Szakítottak a hagyományokkal

A walesi herceg és hercegné hosszú évek óta alkot egy párt, boldogságuk pedig 2007 óta gyakorlatilag töretlen: Katalin és Vilmos még 2001-ben találkoztak egymással a skóciai St. Andrews-i Egyetemen, ahol diáktársak voltak, és mielőtt romantikus viszony szövődött volna köztük, jó barátokként kezdték kapcsolatukat. A diploma megszerzése után viszont már egy párt alkottak, ám románcuknak 2007-ben egy rövid időre véget vetettek, miután Vilmos időt kért Katalintól, hogy átgondolja közös jövőjüket. A szünet szerencsére csak pár hónapig tartott, majd 2010-ben a herceg egy kenyai vakáció során megkérte kedvese kezét, 2011. április 29-én pedig sor került az esküvőre is a Westminsteri apátsági templomban. Az eseményre milliók voltak kíváncsiak szerte a világon, nem véletlenül, hiszen egy jövendőbeli uralkodópár menyegzőjének lehettünk szemtanúi. A ceremónia és a lagzi gyakorlatilag tökéletesen sikerült: Katalin meseszép volt, és a boldogító igent is kimondták a szertartás végén, azt viszont sokan nem tudják, hogy a herceg és a hercegné több királyi protokollt is megszegett aznap, illetve nászútjukkal kapcsolatban is, aminek Erzsébet királynő és a palota nem igazán örült…

Vilmosék esküvője látszólag tehát tökéletes volt, ám nem teljesen, legalábbis nem a brit királyi család számára, ők ugyanis néhány dologgal kapcsolatban nem voltak teljesen elégedettek, többek között azzal, hogy a pár szakított a hagyományokkal, és mind a herceg, mind pedig Katalin kiválasztott egy-egy embert, akikre fontos szerepeket osztottak.
Kattints a további képekért!

Bár Katalin és Vilmos szerelme tündérmesébe illőnek tűnik, nem volt ez mindig így: egy alkalommal a herceg dobta szerelmét, ezt pedig két ember tanácsolta neki, akik igencsak közel álltak hozzá akkortájt.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.