Sztárok

Aggódnak a rajongók Ryan Gosling miatt - Sokan nem értik, mi történt a színész arcával

Ryan Gosling legutóbbi nyilvános szereplése komoly visszhangot váltott ki a rajongók körében, akik nem tudták nem észrevenni a színészen fellelhető, szembetűnő változást.

Azonnal szemet szúrt a változás

A Barbie film sztárja az SXSW fesztiválon vett részt új filmje, a The Fall Guy premierjén, a rajongók figyelme a filmről viszont nagyon hamar a színész megjelenésére terelődött. Az internetet ellepték a megjegyzések Gosling új külsejéről, sokan feltették a kérdést: „Mi történt Ryan Gosling arcával?” A találgatók között akadtak néhányan, akik szerint a színész szépészeti beavatkozáson esett át, míg mások egyszerűen az idő múlásával és az idősödéssel hozták összefüggésbe a változást. Természetesen a rajongók a külsőségek mellett a színész tehetségét és karizmáját is kiemelték, dicsérve, hogy nem veszi magát túl komolyan és mindig jókedvű. Ha kíváncsi vagy, miért is gyanakodnak néhányan a szépészeti beavatkozásokra, nézd meg a galériát!

Ryan Gosling legutóbbi megjelenése jelentős felhajtást keltett a rajongók körében, akik észrevették, hogy a színész megjelenése szembetűnően megváltozott. Persze azonnal elindultak a találgatások, sokan injekciós töltőanyagokra gyanakodnak. Bár a színész az SXSW fesztiválon a kamerák és a tömeg előtt a filmről osztotta meg gondolatait, a legtöbbeknek gyorsan másra terelődött a figyelme.
Kattints a további képekért!

Vilmos herceg gyermekkori fodrásza édes részletet árult el arról, hogy a leendő király miért várta annyira a hajvágást annak idején.

Leadfotó: Getty Images, forrás: brightside.me

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Sztárok
Egy szakértő szerint Meghan Markle és Harry herceg számára nagyon fontos, hogy fenntartsanak olyan királyi családi hagyományokat, amelyek gyermekeik, Archie és Lilibet érdekeit szolgálják.
Lifestyle
A nyár közeledtével mindig többekben merül fel a vágy, hogy egy kis testmozgással előcsalogassák addig elrejtett hasizmaikat. A legjobb pedig, hogy nem is kell túlzottan megerőltetned magad ehhez!
Lifestyle
A szúnyogok csapkodása helyett inkább ültess és hagyd, hogy a növények végezzék el munkát helyetted!